Het Persoonlijk Voedingsplan

Het Persoonlijk Voedingsplan is gebaseerd op het afslankprogramma van METABOLIC BALANCE, ontwikkeld door artsen en voedingswetenschappers. Het wordt opgesteld aan de hand van jouw bloedwaarden en gezondheidsgegevens. Wanneer je van start gaat met het Persoonlijk Voedingsplan nemen we enkele druppels bloed bij je af. Dit wordt opgestuurd naar het laboratorium van Hessels&Grob in Apeldoorn. De uitslagen laten zien hoe jouw persoonlijke hormoonbalans en stofwisseling werken. Gezond afvallen en hormonen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Overgewicht betekent een verstoorde hormoonhuishouding. Hierbij kan een Persoonlijk Voedingsplan helpen. Om een gezond gewicht te bereiken is het van belang de balans in je lichaam door middel van gezonde voeding te herstellen, zodat het resultaat van blijvende aard is.

Meld je aan voor een gratis intake

Ontdek wat het Persoonlijk Voedingsplan van FiguurNatuur voor jou kan betekenen…

persoonlijk voedingsplan

Persoonlijk Voedingsplan

In het Persoonlijk Voedingsplan worden de juiste voedingsmiddelen geselecteerd die jouw verstoorde stofwisseling weer in balans brengen.

Je eet normale, gezonde voeding zoals vlees, vis, groenten en fruit. Deze geselecteerde voeding zorgt er voor dat je alle noodzakelijke voedings-  en mineraalstoffen binnen krijgt én dat je geen tekorten opbouwt. Je gaat makkelijk en gezond afvallen zonder hongergevoel en met blijvend resultaat.

Wil ik ook!
voedingsplan

Coaching

De begeleiding bestaat uit 10 consulten, die je begeleiden naar het succesvol behalen van jouw gezonde gewicht.

Tijdens deze consulten bespreek je met mij je ervaringen van de voorliggende week. Dit helpt je gemotiveerd te blijven en valkuilen te vermijden.

Je krijgt tips en lekkere recepten die je helpen met het je eigen maken van je nieuwe voedingsgewoonten. Ik ben hiervoor speciaal opgeleid en gecertificeerd als Metabolic Balance begeleider.

Voedingscoach Leny
persoonlijk voedingsplan

Training

Het afvallen met het Persoonlijk Voedingsplan wordt ondersteund door een effectieve spiertraining met de bodyformer* of een massage met de power andullator**:

* met de Bodyformer verbeter je je figuur door middel van spier-stimulatie en bindweefselversteviging

** met de Power Andullator stimuleer je je bloedsomloop en je lymfesysteem en ontspan je lichaam en geest

Deze behandeling krijg je tijdens je consult.

Wil ik meer over weten!

Laat je inspireren door de succesverhalen van dames en heren die je voorgingen…

Al een paar jaar bezoek ik regelmatig de praktijk van Leny. De behandeling en haar begeleiding doen me goed. Ik was tevreden met mijn gewicht en vond niet dat er sprake van overgewicht was. Okay, ik paste niet meer in maat 42, maar dat vond ik niet zo erg, tenslotte was ik ook geen 30 meer. Ik weet de toename van gewicht vooral aan de overgang en de verandering van de hormoonhuishouding. Ik was ook sceptisch, want ik heb in de loop van mijn leven al zoveel diëten gevolgd die allen maar een tijdelijk resultaat gaven, dus ik wilde niet nog verder jojoën.

Pas toen bleek dat mijn suiker en cholesterol begonnen te stijgen, voelde ik de noodzaak om naar mijn voedingspatroon te kijken. Leny vertelde met over gezond afvallen met een persoonlijk voedingsplanvan Metabolic Balance, over de voordelen voor mijn gezondheid en hoe eenvoudig dit dieet is in te passen in het dagelijks (gezins-)leven. Aanvankelijk was ik sceptisch, waarom zou dit wel werken dan? Ik had al gemerkt dat ik van brood dik werd. Ik wilde wel afvallen, maar niet ondervoed raken!

Doke, Breda
Al mijn hele leven heb ik overgewicht, ik accepteerde dat mooi dik niet lelijk is. Maar met het ouder worden, kreeg ik steeds meer lichamelijke klachten.

Een vriendin had heel goede én zichtbare ervaringen bij FiguurNatuur en nam me mee.

Ik voelde me meteen op mijn gemak bij Leny; de ontvangst is altijd zeer gastvrij. Even bijkletsen, een luisterend oor en goede adviezen, een moment voor ontspanning tijdens de behandeling: of ik val in slaap of ik lees een heerlijk roddelblad.

Louise, Breda
Toen ik enkele jaren geleden op zoek ging naar een trouwjurk, had ik niet echt voor ogen wat ik zocht. Wel wat ik zeker niet wilde: géén strak corset of aanrijgjurk en ik wilde heel graag een strapless jurk, maar géén kwabben boven het topje… Kortom: duidelijke eisen. Samen met Leny van FiguurNatuur hebben we met de bodyformer een behandelschema opgesteld, speciaal voor mijn probleem -zones. Dit, gecombineerd met een duidelijk en persoonlijk voedingsadvies, heeft tot een prachtig resultaat geleid! Mede daardoor was het een fantastische dag!
Dorien, Etten-Leur
Lees meer succesverhalen!