Training met de bodyformer

De training met de bodyformer zorgt voor een effectieve training bij het afslanken door spier-stimulatie en bindweefselversteviging. Vetdepots in je lichaam worden tijdens de training met de bodyformer afgebroken en afvalstoffen worden via de natuurlijke weg afgevoerd. Tijdens de training met de bodyformer lig je ontspannen op een bank in een privé-cabine.

De training met de bodyformer is zeer effectief op gebied van:

 • Contourverbetering
 • Spierversteviging
 • Omvangvermindering
 • Plaatselijk afslanken
 • Cellulite vermindering
 • Lichaamshouding verbetering
 • Gewrichtstraining
 • Postnatale buikspiertraining

Training met de bodyformer en de power andullator

Het afvallen met het Persoonlijk Voedingsplan wordt ondersteund door een effectieve spiertraining (zonder te sporten):

* de bodyformer training verbetert je figuur door middel van spier-stimulatie en bindweefselversteviging

* de power andullator training stimuleert je bloedsomloop en je lymfesysteem en ontspant je lichaam en geest

Training met de power andullator

Andullatie is een nieuwe technologie, waarbij laagfrequente trillingen gecombineerd worden met infrarood-warmte. Het is een compleet pijnloze training die via de ‘massage-matras’ het lichaam stimuleert en ondersteunt, veel klachten verzacht en vermindert en je een heerlijk ontspannen gevoel geeft!

De massage-training met de andullatie matras:

 • Ondersteunt de detox (lymfe-drainage)
 • Vermindert chronische pijn
 • Activeert je stofwisseling
 • Stimuleert  je bloedsomloop
 • Vermindert stress
 • Helpt je ontspannen
 • Verhelpt slaapproblemen
 • Herstelt na fysieke inspanning

Verder blijkt de andullatie training heel succesvol bij pijnbestrijding; het neemt niet de oorzaak weg en geneest niet, maar het helpt klachten verminderen!

Review van Josje uit Terheijden:

Dat FiguurNatuur met deze andullatie matras aan de slag gaat, zal voor veel mensen een uitkomst zijn voor heel veel ongemakken!

Ik heb zelf begin dit jaar een ANDUMEDIC met buikgordel van HHP aangeschaft, waarin 20 therapieprogramma’s zijn opgenomen. Praktisch iedere dag geniet ik, op een tijd dat het mij uitkomt, van een van de therapieën. Het ligt er maar net aan welke therapie ik op die dag nodig heb, want dat is niet iedere dag hetzelfde. Wanneer ik b.v. in de tuin heb gewerkt heb ik andere pijntjes dan wanneer ik veel drukte om mij heen heb gehad. Ik ervaar het elke keer weer als een heerlijke ontspannende massage, het doet met echt goed!

Mijn studio is dus ook een plek waar je terecht kunt voor een heerlijk moment van ontspanning!

Ik ben er van overtuigd dat het Persoonlijk Voedingsplan in combinatie met mijn nieuwe bodyformer 
en power andullator jou mooie resultaten zal brengen, resultaten die ik zelfs durf te garanderen!

Carlijn (22 jaar): deze training voelt als een all-over massage!

Carlijn komt specifiek voor de pijnbestrijding met de bodyformer: de training is dan ook zeer geschikt is voor pijnklachten. Carlijn heeft al enkele jaren de diagnose ‘fibromyalgie‘ en ervaart o.a. continu pijn in haar spieren.

Carlijn vertelt: Ik wil graag de training met de bodyformer doen.  Na de eerste pijn-behandeling tijdens het intake gesprek, was mijn rugpijn bijna volledig verdwenen én ik had veel meer energie! Ik wil nu graag regelmatig een training met de bodyformer doen: het is absoluut niet pijnlijk omdat Leny de intensiteit precies afstemt op wat ik als prettig ervaar. Ze plaatst de pads zorgvuldig op mijn pijnlijke spieren, zodat het voelt als een all-over massage. En ondertussen lig ik lekker te relaxen!

Het is erg prettig dat haar praktijk ook ingeschreven staat als ‘alternatieve pijnbestrijder’ bij mijn verzekeraar! Zo kan ik een behoorlijk aantal pijn-behandelingen declareren!

krachttraining met de bodyformer

Carla  (44 jaar):  De training met de bodyformer werkt geweldig,  het is lekker ontspannend  én mijn huid blijft strak!

“Ik was meteen heel enthousiast! Met mijn ‘persoonlijk voedingsplan’ eet ik lekkere en gezonde voeding, ik heb volop energie, ik voel me top én ik krijg heel veel leuke reacties! De training met de bodyformer werkt geweldig,  het is lekker ontspannend  én mijn huid blijft strak! Ik ben blij dat ik samen met Leny deze super uitdaging ben aangegaan. Ze is altijd positief en enthousiast en in de gezellige studio voel je je meteen thuis!”

Nicolette (55 jaar) : Met de bodyformer training werd mijn figuur weer goed strak

Inmiddels ben ik 3 maanden verder én 10 kg kwijt! Ik voel mij FIT, ik heb veel energie én een mooiere huid. En wat ik ook heel prettig vindt: mijn buikvet is enorm afgenomen!
Ik wil nog 2 kg kwijt: straks na de feestdagen weer 2 dagen ontslakken en daarna 14 dagen strikt aan mijn plan houden, dit gaat me zeker lukken!
Met de bodyformer training werd mijn figuur weer goed strak. Ik fitness zelf regelmatig, maar als je zoveel afvalt, lukt dat niet met sporten alleen. Ik kan het iedereen aanraden: ga de uitdaging met Leny aan!

Wil jij ook weer lekker in je vel zitten?

Kom langs en maak kennis met het Persoonlijk Voedingsplan!
Maak een afspraak!