“Het gaat erg goed met mij, ik slaap veel beter, heb meer energie en ik begin mijn weg en beetje te vinden in het ‘anders’ eten”….het begin van het succesverhaal Wilma:

“Het drinken van veel water is voor mij echt heel erg moeilijk, maar ik doe mijn best om zoveel mogelijk te drinken. Ik ben heel enthousiast over alle positieve veranderingen. Een collega zei tegen me: Wilma, Ik zie dat je weer lekker in je vel zit,  je hebt weer van die blinkertjes in je ogen!

Maart 2014

pompoen soep

“Ik ben nu 1 jaar verder, ik schommel tussen de 22 en 24 kilo lichter en kan mijn gezonde gewicht en het veranderde gezonde eetpatroon aardig op peil houden. Ik merk wel dat ik vaker dingen uitprobeer, maar ik kan hierin goed mijn grenzen bewaken. Ik drink best wel een wijntje of neem af en toe een stukje chocolade en dat kan gewoon zonder problemen. Doe ik te veel buiten mijn gezonde eetpatroon dan merk ik dat wel: mijn  energie is weg of ik slaap een nacht slecht. Ik heb door deze manier van eten een ander leven gekregen waardoor ik beter in mijn vel zit en dat ook uitstraal naar de buitenwereld. Ik ervaar voor mezelf dat ik meer open sta voor anderen en  krijg dat ook terug van mensen.

Ook krijg ik nog vaak complimenten over mijn uiterlijk en uitstraling. Kleding kopen is ook weer een feestje omdat alles beter staat, ik heb  mijn taille en natuurlijke vormen weer terug! Dit voedingsplan is een “succesverhaal”!  Ik zou willen dat ik dit 10 jaar eerder ontdekt had, maar voor nu geniet  ik dagelijks!”

Zoek jij hulp bij gezond leven en gezond afvallen?
Neem dan vrijblijvend contact op met voedingscoach Leny. Met het persoonlijk voedingsplan van Metabolic Balance kun je gezond afslanken, je hormoonbalans herstellen én je krijgt veel meer energie!

* Dit resultaat is persoonsgebonden en kan per persoon verschillend zijn. Kijk voor meer informatie in de disclaimer