Geen uithongeringsproces

In september 2014 ben ik via een vriendin in aanraking gekomen met het Persoonlijk Voedingsplan. Zij zag er super uit en wat erg belangrijk was voor mij, het was geen uithongeringproces. Ik heb een afspraak gemaakt, er is bloed geprikt en een week later ben ik begonnen met de detox. Dat viel nog niet mee, op advies van Leny had ik tabletten genomen om “de schoonmaak” te bevorderen, maar daar reageerde ik behoorlijk heftig op. Barstende hoofdpijn en nog geen slok water binnen kunnen houden, de wc was echt mijn beste vriend. Het was verleidelijk om de handdoek in de ring te gooien, maar aangezien ik na twee dagen het ergste achter de rug had ben ik stug doorgegaan.

weegschaal

Gedachteloos eten

De eerste 2 weken van het voedingsplan waren niet echt makkelijk, ik moest echt wennen aan de 3 eetmomenten en het afwegen van je eten, maar het maakte pijnlijk duidelijk hoe vaak je iets gedachteloos in je mond stopt, met alle vetrollen van dien.

Door het Persoonlijk Voedingsplan weet ik precies waar ik op moet letten

Na 2 weken zat ik echt in het programma en kon ik het moeiteloos volhouden. Ik begon weer met sporten en de kilo’s gingen er langzaam maar zeker af. Na 10 weken was ik 11 kilo afgevallen, al mijn leuke kleren zaten weer superlekker, maar ik vond dat ik er nog niet was en ben dus doorgegaan. En dat ging eigenlijk prima! Maar niets menselijks is ook mij vreemd, ik begon meer te  “smokkelen”: eerst een glas wijn in het weekend en langzamerhand was dat wijntje er weer regelmatig bij. Alleen een glas wijn is niet zo’n punt, maar wijn is een eetlust-opwekker, dus er werd ook weer meer gesnaaid, dus je raadt het al………. Pondje erbij, nog een pondje erbij en toen waren het ineens 3 kilo!! Aan mij nu de uitdaging om weer eens kritisch naar de inhoud van mijn bord én glas te gaan kijken.  Dankzij Leny en haar aanpak weet ik nu precies waar ik op moet letten en dat gaat dus weer gebeuren!

Nieuwe leefstijl voor de rest van je leven

Ik wens iedereen die gaat starten met het programma net zoveel succes als ik heb gehad en realiseer je, dit is geen traject voor een maand of 3, maar voor de rest van je leven!

Zoek jij hulp bij gezond afvallen?
Neem dan vrijblijvend contact op met voedingscoach Leny. Met het persoonlijk voedingsplan van Metabolic Balance kun je gezond afslanken, je hormoonbalans herstellen én je krijgt veel meer energie!

* Dit resultaat is persoonsgebonden en kan per persoon verschillend zijn. Kijk voor meer informatie in de disclaimer