100 kilo

Thea voor

Thea voor

En dan staar je naar de weegschaal….bijna honderd kilo!!!! Ik herinner me een moment uit mijn tienerjaren toen woog ik nog 49 kilo. Ik dacht toen….Honderd kilo?? Hoe kun je het zo ver kunnen laten komen? Daar had ik al lang wat aan gedaan. En toch sta ik hier. Dus…hoe heeft het zo ver kunnen komen?

Geen enkel dieet werkt

Heel eenvoudig. Er was geen dieet dat mij heeft geholpen. Modifast, Sonja Bakker, Weight Watchers, een jaar onder behandeling van een diëtiste leverden een gewichtsverlies van 2 kilo op. Accepteer eerst maar dat het niet werkt, was het advies.

XL Medical hielp wel; helaas jammer van het bij effect. Ik haalde de wc niet meer op tijd. En gezond voelde het al helemaal niet.

Ik heb zelfs een serieuze poging gedaan voor een Gastro Bypass. “Sorry mevrouw, was maar gekomen toen u nog niet drie kilo was afgevallen”.  Is dit werkelijk waar?… Zegt hij nu echt dat ik nog extra moet aankomen?

Mijn eigen experimenten zoals het weglaten van suiker, weglaten van aardappelen hielpen mijn gewicht een beetje te stabiliseren, maar afvallen? Helaas!

Persoonlijk Voedingsplan

Thea, inmiddels - 23 kg!

Thea, inmiddels – 23 kg!

En toen zag ik de advertentie van FiguurNatuur:  ‘Verantwoord afvallen op basis van je eigen metabolisme’. Dat klinkt goed.

Mijn eerste gesprek is heel prettig. Leny is namelijk zelf een ervaringsdeskundige! Ze laat mij foto’s zien van vrouwen die mij succesvol zijn voorgegaan met een Persoonlijk Voedingsplan.  De overeenkomst?  Hun maag- en buikstreek zijn enorm afgenomen! Dat wil ik ook! Ik kan amper mijn veters meer strikken.

Bloedanalyse

Een paar dagen later neemt Leny enkele druppels bloed uit mijn vinger. De uitslag van de bloedanalyse is voor mij zeer verrassend: ik ben zo gezond als een vis. In mijn Persoonlijk Voedingsplan staan een hele hoop voedingsmiddelen die ik mag; wat er niet in staat, dat eet je niet! Leny vertelt dat sommige voeding je hormoonbalans herstelt en andere voedingsmiddelen je juist in disbalans brengen. Voeding die bij je past verbetert je metabolisme enorm. Okay…..

Honger & water

Ik ga meteen aan de slag, gesteund door Leny. Drie liter water drinken op een dag, dat is voor mij de grootste opgave. Hongergevoel, ja in het begin heb ik daar wel last van gehad. Leny vroeg me wat ik op die momenten deed. Mijn antwoord: ”Dan denk ik, nu val ik af!”

Succesverhaal

En afvallen doe ik: Inmiddels  al 23 kilo! Soms staat het een beetje stil, maar met Leny’s steun hou ik vol. Ik eet lekkere en gezonde voeding, gebruik vaak lekkere recepten van Leny. De training met de bodyformers  (een onderdeel van de behandeling) is voor mij een wekelijkse ontspanning.

En ik ben eindelijk weer blij met mijn lijf. Ik voel me gezonder, lichter en mooier! En dat met nog acht kilo te gaan! Dat gaat me lukken met mijn Persoonlijk Voedingsplan, zeker weten! Ik maak mijn succesverhaal waar!

Zoek jij hulp bij gezond afvallen?
Neem dan vrijblijvend contact op met voedingscoach Leny. Met het persoonlijk voedingsplan van Metabolic Balance kun je gezond afslanken, je hormoonbalans herstellen én je krijgt veel meer energie!

* Dit resultaat is persoonsgebonden en kan per persoon verschillend zijn. Kijk voor meer informatie in de disclaimer