Love handles

Tessa kwam bij FiguurNatuur met een duidelijke vraag: kun je me van mijn ‘love handles’ af helpen? Ze heeft absoluut geen overgewicht, maar ze ergert zich enorm aan die lelijke bobbels.

Gezonde voeding

Daarnaast wil ze ook graag meer weten over gezonde voeding. Sinds ze zelf moeder is geworden wil ze graag gezond koken voor haar gezin en het goede voorbeeld geven aan haar kroost.

Resultaat

Tessa is heel tevreden over het resultaat. Ze vertelt: “Ik eet nu veel gezonder en denk goed na voordat ik iets met suikers in mijn mond stop. Ik eet ook minder grote porties; brood, aardappels, pasta en rijst eet ik nauwelijks meer, wel veel salades en die heerlijke crackers. Het is fijn om met normaal eten af te vallen, al vind ik zelf 3x per dag eten wel weinig en 120 gram vlees of vis per keer weer erg veel. Ik heb mijn Persoonlijk Voedingsplan een beetje naar mezelf aangepast en hett gaat nu prima.

Ik voel me goed, ik heb veel meer energie én mijn love handles zijn verdwenen. Dat is met mijn werk in een hippe mode-winkel extra fijn!

weegschaal

weegschaal

Ik ben veel met mijn eten bezig. Ik merk het als ik even een dagje de touwtjes laat vieren. Krijg dan een opgeblazen gevoel in mijn buik en ik zie het ook op de weegschaal!

Voedingscoach

De begeleiding door Leny vond ik prima. Ze is absoluut niet streng, maar gewoon heel duidelijk. Ze leert je om de juiste keuzes te maken, om van te voren te bedenken hoe je een etentje of een avondje uit binnen de perken kunt houden en toch kunt genieten!”

Zoek jij hulp bij gezond afvallen?
Neem dan vrijblijvend contact op met voedingscoach Leny. Met het persoonlijk voedingsplan van Metabolic Balance kun je gezond afslanken, je hormoonbalans herstellen én je krijgt veel meer energie!

* Dit resultaat is persoonsgebonden en kan per persoon verschillend zijn. Kijk voor meer informatie in de disclaimer