Weegoverzicht Sascha

Weegoverzicht Sascha

Trots op mijn lijf

“Ik ben trots op mijn eigen lijf, op hoe ik me voel, op mijn vitaliteit en hoe ik eruit zie…daar gaat het om!” 

Overgangsklachten verdwenen

Afvallen was niet mijn belangrijkste reden om te starten met het Persoonlijk Voedingsplan, maar vooral de opvliegers en de overgangsklachten ‘bestrijden’.  Deze klachten zijn inmiddels helemaal weg! Ik merk  steeds meer dat additionele suikers mijn ‘killers’ zijn. Als ik deze weglaat en verder  gevarieerd en gezond eet, gaat het goed!

Suikerbehoefte is verdwenen

Ik heb het idee dat ik voorbij de ’suiker-kick ‘ ben. Buiten de suikers uit voeding gebruik ik geen zoetstoffen meer. Ik heb er ook geen enkele behoefte meer aan.

Mijn eigen balans

Rood vlees at ik al  heel weinig en nu bijna niet meer. Wel  alle gevogelte, eend, kalkoen, fazant en ook vette vis met mate. Heel af en toe een stukje lamsvlees. Ik vind mijn eigen balans dus meer en meer en dat bevalt me uitstekend.

Afvallen zonder moeite

Ik zit nu inmiddels in Fase 3. Ik  zit nu zo goed  qua gevoel, geest  en lichaam dat het afvallen prima gaat, zonder moeite en zonder krampachtig gedrag. Het gebeurt gewoon en de centimeters nemen  ook gestaag  af.

Verzadiging

Ook de opvliegers blijven weg. Heerlijk. Mijn huid herstelt zich ook langzaam maar zeker. Ook in mijn gezicht! Ik eet de hoeveelheden van mijn MB programma; soms een beetje meer als ik weet dat ik fysiek veel moet doen, soms wat minder, als ik de hele dag achter mijn bureau zit. Ik probeer de balans te vinden. Ik luister naar mijn maag en weet  precies wanneer ik verzadigd ben. Als ik teveel eet, voelt dat meteen onprettig en onaangenaam. Verzadiging is het motto. En ik snap steeds beter hoe dat zit.

Mijn buik is weg

Dit alles gaat nu vanzelf, de onzekerheid is weg…..
Mijn buik is enorm afgenomen en  wordt nog steeds minder. Ik zoek de middenweg die goed voor mij is en bij me past. En daar ben ik nog lang niet klaar mee.

Mijn man valt ook mee af

Mijn partner is inmiddels 12 kilo kwijt! Zijn balans wordt tussen de 101 en 103. Daar voelt hij zich goed bij.  Hij is groot en breedgeschouderd, dus dit is prima voor hem.  Zijn buik is weer plat en de lovehandles zijn verdwenen!

Stoppen met cholesterol medicatie

Hij heeft  sinds 3 jaar cholesterol medicatie. Hij mag nu van de huisarts stoppen met de medicatie! Wat een resultaat zeg, ik ben zo blij!
Hij heeft van begin af aan meegedaan met mij  en ook voor hem is een nieuwe wereld open gegaan: die van lekkere, gevarieerde en gezonde voeding, met een keur aan nieuwe gerechten en uitprobeersels van mijn kant.

Hij voelt zich zo fit als een hoentje en beweegt zich al zo anders en beter dan voorheen, hij heeft letterlijk geen last meer van overgewicht. Ons leven is nu  echt heel anders geworden!

wijntje kaasje

wijntje kaasje

Eén glaasje wijn is meer dan genoeg

Wijn heb ik ook uitgeprobeerd. Maar 1 glas rode wijn ( en dan neem echt een lekkere) is MEER dan genoeg en voelt goed.  Als test heb ik een keer twee glazen gedronken. Nooit meer zeg! Ik stond op mijn kop en ik voelde de volgende ochtend moe en niet fit.
Dus dat weten we ook weer. Maar ik zit er totaal niet meer mee. Ik “hoef’ het gewoon niet meer. Het verlangen wat ik vroeger had “naar een  lekker glas wijn met borrel hapjes”, voorafgaande aan een flinke avondmaaltijd, is totaal afwezig (en dat deed ik elke dag…. ) Ik mis het echt niet. Dat vind ik wel een fenomeen!

Ik vind het Persoonlijk Voedingsplan van Metabolic Balance een van de betere, zo niet het beste programma om een start te maken met gevarieerd en gezond eten. Het is een prima springplank om je te gaan verdiepen in gezonde voeding en een gezonde leefstijl zoals ik. Dit is echt mijn succesverhaal!

Zoek jij hulp bij gezond afvallen?
Neem dan vrijblijvend contact op met voedingscoach Leny. Met het persoonlijk voedingsplan van Metabolic Balance kun je gezond afslanken, je hormoonbalans herstellen én je krijgt veel meer energie!

* Dit resultaat is persoonsgebonden en kan per persoon verschillend zijn. Kijk voor meer informatie in de disclaimer