Kilo’s afvallen

Ongeveer een jaar geleden besloot ik dat  ik graag wat kilo’s af wilde vallen. Ik ben niet zo heel groot en die kilo’s zaten me in echt in de weg, zeker bij het voetballen!
Succesverhaal Robbert begint bij zijn vriendin Floortje. Zij was al eerder bij FiguurNatuur geweest omdat ze diverse lichamelijke klachten had. Die zijn zo goed als verdwenen sinds ze eet volgens haar persoonlijk voedingsplan. Voor Robbert was het dan ook duidelijk dat hij zelf ook op deze manier aan de slag wilde gaan om die kilo’s af te vallen!

Bewust worden van goede voeding

Het mooie van een persoonlijk voedingsplan is dat je je bewust wordt van goede voeding. Je merkt vanzelf aan de reacties van je lichaam welke voeding wel en welke voeding niet goed is voor je lichaam.
Ik wilde graag een aantal kilo’s kwijt en dat is hartstikke goed gelukt. Verder heb ik ook veel meer energie en ik zit lekkerder in mijn vel. Ik ben dan ook heel blij dat ik in contact ben gekomen met FiguurNatuur. Leny als voedingscoach én haar voedingsplan zijn voor iedereen een aanrader!

makreel salade

een jaar verder

Inmiddels is Robbert ongeveer een jaar verder en het gaat hartstikke goed.
Robbert vertelt: “Ik blijf redelijk eenvoudig op mijn huidige gewicht en dat is mooi natuurlijk!
Door de week heen houd ik me goed aan het schema, in het weekend is dat wat moeilijker, dan zijn er wel wat ‘sjoemel’momenten!

Veranderingen in mijn eetpatroon

De belangrijkste veranderingen in mijn eetpatroon: ‘gewoon’ brood heb ik definitief vervangen door de roggecrackers.
Verder zijn kaas en melk niet meer te vinden in onze koelkast. Als je het niet in huis hebt, mis je het ook niet. We voelen ons beiden beter zonder, dus dan maak je graag andere, gezondere keuzes!”

Zoek jij hulp bij gezond leven en gezond afvallen?
Neem dan vrijblijvend contact op met voedingscoach Leny. Met het persoonlijk voedingsplan van Metabolic Balance kun je gezond afslanken, je hormoonbalans herstellen én je krijgt veel meer energie!

* Dit resultaat is persoonsgebonden en kan per persoon verschillend zijn. Kijk voor meer informatie in de disclaimer