René ‘lift mee’….

zoete aardappel met geitenkaas

zoete aardappel met geitenkaas

In het succesverhaal René vertelt René over het ‘mee-lift-effect’.

René vertelt: “Ik heb al jaren overgewicht en een te hoge bloeddruk. In de afgelopen jaren heb ik  samen met mijn vrouw diverse, halfslachtige pogingen gedaan om mijn overgewicht kwijt te raken, ook onder deskundige begeleiding van diëtisten. Maar ik hield het nooit lang vol en werd eigenlijk steeds zwaarder. Ik baalde er vreselijk van, al mijn mooie kostuums…..ik paste geen enkele meer; mijn blouses zaten me veel te strak!

met het Persoonlijk Voedingsplan van zijn vrouw…

Enkele maanden geleden is mijn vrouw naar Leny, voedingscoach van FiguurNatuur, gegaan. Al een week later bracht ze haar eigen Persoonlijk Voedingsplan mee. Met dit heldere, persoonlijke voedingsadvies werd het voor haar én ook voor mij heel gemakkelijk om af te vallen. We aten altijd al redelijk gezond, maar vooral veel te veel. Ze kookt nu veel kleinere porties, zodat we geen twee keer meer op kunnen scheppen. Ze koopt alleen maar gezonde voeding, chips en snoep ligt er niet meer. We eten heerlijk, niet te veel en niet te weinig en het bevalt ons prima. Ik lift mee op de successen die mijn vrouw ook boekt!

en valt 20 kg af!

En nu:  bijna 20 kilo eraf (ondanks wekelijkse verjaardagen en feestjes vanaf Kerstmis). Ik voel me geweldig en ik slaap ook veel beter. Dit is een eetpatroon wat we voor de rest van ons leven mee kunnen nemen. Ik kan dit iedereen aanraden die worstelt met z’n overgewicht. Mijn vrouw en ik zijn met de hulp van Leny nu samen slank. Dankjewel Leny!!
Groetjes René
Zoek jij hulp bij gezond afvallen?
Neem dan vrijblijvend contact op met voedingscoach Leny. Met het persoonlijk voedingsplan van Metabolic Balance kun je gezond afslanken, je hormoonbalans herstellen én je krijgt veel meer energie!
* Dit resultaat is persoonsgebonden en kan per persoon verschillend zijn. Kijk voor meer informatie in de disclaimer