Daar ik weer eens liep te zeuren dat ik te dik was – terwijl mijn eetpatroon toch redelijk gezond is – wees een collega mij op de praktijk van Leny in Breda. Ze werkt met Metabolic Balance: je krijgt een persoonlijk voedingsplan dat wordt gemaakt op basis van jouw bloedwaarden. Ik was meteen heel erg getriggerd! Daar wilde ik meer van weten!
Inmiddels zijn we nu 3 maanden verder én 10 kg kwijt! Nee,  ik zeur niet meer, ik voel mij FIT, ik heb veel energie én een mooiere huid. En wat ik ook heel prettig vindt: mijn buikvet is enorm afgenomen!
Leny en ik kwamen erachter dat mijn voedingspatroon erg eenzijdig was en dat ik daardoor ook een luie schildklierwerking had . Dit is in de loop van het programma ook verbeterd.

fruit smoothy

fruit smoothy

Mijn ervaringen met het persoonlijk voedingsplan zijn positief: de 2 dagen ontslakken vond ik niet zwaar. Daarna had ik de eerste dagen honger, maar dat ging al snel over. Na 14 dagen was ik al 4,5 kg kwijt! Omdat ik voor mijn werk veel in het buitenland zit, is het soms wat moeilijker om mijn persoonlijke voedingsplan te volgen, maar dat heeft geen invloed op mijn gewicht.

Nu ben ik super tevreden: mooi 10kg kwijt, met af en toe een “smokkeldag” en ondanks alle feest-/eetdagen, waar ik mij wel gewoon aan mijn voedingsplan houd, alleen de wijn wordt toegevoegd….
Ik wil nog 2 kg kwijt: straks na de feestdagen weer 2 dagen ontslakken en daarna 14 dagen strikt aan mijn plan houden, dit gaat me zeker lukken!
Met de training met de bodyformer werd mijn figuur weer goed strak. Ik fitness zelf regelmatig, maar als je zoveel afvalt, lukt dat niet met sporten alleen. Ik kan het iedereen aanraden: ga de uitdaging tot gezond afvallen met Leny aan!” 

Zoek jij hulp bij gezond leven en gezond afvallen?
Neem dan vrijblijvend contact op met voedingscoach Leny. Met het persoonlijk voedingsplan van Metabolic Balance kun je gezond afslanken, je hormoonbalans herstellen én je krijgt veel meer energie!

* Dit resultaat is persoonsgebonden en kan per persoon verschillend zijn. Kijk voor meer informatie in de disclaimer