Monica is een maand geleden gestart met haar persoonlijk voedingsplan: “Dankzij dit persoonlijke voedingsplan, weet ik nu wat goed voor mijn lijf is én -nog belangrijker- waar ik van afval, want dat lukte maar steeds niet!  

Ik had mijn twijfels over de training met de bodyformer om af te vallen zonder sporten, aangezien ik een fervente sporter ben en ik dit erg passief vind. Maar… de volgende dag merk je het op de weegschaal, mede ook dankzij het programma met gezonde voeding wat op mijn lichaam is geschreven, op basis van mijn bloedwaarden. Ik weet nu dus exact welke gezonde voeding goed is voor mijn lijf en – nog belangrijker – waarmee gezond afvallen mijn succesverhaal is geworden: het lukte me steeds maar niet om mijn overgewicht kwijt te raken!

tips voor gezond eten

De eerste 2 dagen van het programma om gezond af te vallen vond ik pittig, daarna valt alles mee en verdwijnen de kilo’s als sneeuw voor de zon, ondanks dat ik de overgang zit! Bijkomend voordeel is ook dat ik bijna geen last meer heb van opvliegers.

En na mijn vakantie pak ik even weer mijn strenge programma erbij en kan ik die extra kilootjes zo weer gezond afvallen.  Al met al vind ik het  ’persoonlijk voedingsplan’  een groot succesverhaal: – 6,2 kilo eraf!”

* Dit resultaat is persoonsgebonden en kan per persoon verschillend zijn. Kijk voor meer informatie in de disclaimer