Slijtage aan de knie: afvallen!

In succesverhaal Miriam vertelt Miriam dat ze al een hele poos last van had van haar knie: “De orthopedist constateerde slijtage aan mijn knie en gaf me het advies om af te vallen. Via de huisarts kwam ik bij een diëtist terecht. Haar aanpak bleef echter zonder succes.
Op een dag zag ik een enthousiast bericht van een van mijn studenten via Facebook over “Figuurnatuur”. Na op de website alles gelezen te hebben, nam ik contact op met Leny, de voedingscoach van FiguurNatuur.

Zonder moeite en zonder honger ben ik al 12 kg kwijt

Haar eerste advies vond ik al meteen aantrekkelijk: geen (tarwe-)brood… Als Spaanse ben ik niet gewend om boterhammen te eten, dus ik vond het erg fijn om gezonde alternatieven te krijgen, zodat ik gezond kan eten met veel variatie. Zonder moeite en zonder honger ben ik inmiddels al 12 kg kwijt! Ik kan met de rest van mijn gezin mee eten en de kids vinden het lekker om groenten te eten!

zalmsalade

Ik ben niet op dieet

Ik heb mijn doel nog niet bereikt, maar ik ga gewoon zo verder. Leny geeft me goede tips en lekkere recepten die ik kan maken voor de hele gezin. Ik heb niet het idee dat ik op dieet ben, het is meer het denken over gezond eten en de kilo’s vliegen weg. Ook mijn knieklachten zijn niet verdwenen, maar de pijn is beduidend minder!

Dank je wel Leny, Je bent echt een aanrader!

Miriam Moranwww.hispanizate.com
Zoek jij hulp bij afvallen? Neem dan vrijblijvend contact op met voedingscoach Leny. Met het persoonlijk voedingsplan van Metabolic Balance kun je gezond afslanken, je hormoonbalans herstellen én je krijgt veel meer energie!
* Dit resultaat is persoonsgebonden en kan per persoon verschillend zijn. Kijk voor meer informatie in de disclaimer