Mijn broeken worden te strak

Herken je dit: je broeken gaan strakker zitten, je komt elke dag moe terug van je werk, je hangt ’s avonds uitgeput op de bank…

Sinds 1 september 2015 werk ik als digital designer bij een reclamebureau. Enthousiast en vol energie ging ik aan het werk. Mijn lichaam moest flink wennen aan het 40 uur per week zitten achter een computer. Chocolaatje hier, borrel daar, tussen de middag gezellig met elkaar lunchen en ongemerkt 4 boterhammen met pindakaas naar binnen werken….

Binnen no time woog ik 69 kilo (1.72m). Niet echt overgewicht, maar toch. Lekker in mijn vel zat ik niet. Mijn broeken zaten me veel te strak en ik voelde me na een dag werken zo moe….

overgewicht

Oplossing

Op Facebook kwam ik de advertentie van Leny van FiguurNatuur tegen. Ook gaf ik me op voor cardio boksen. Nu 37 dagen verder ben ik 5 kilo afgevallen, 14 cm kwijt en zit ik lekkerder in mijn vel!

Het persoonlijke programma van FiguurNatuur is mij erg goed bevallen. De lekkere en makkelijk te maken recepten bevallen mij prima. Iedere zaterdag doe ik boodschappen op de markt waar ik groenten en fruit haal die in mijn weekplanner heb staan. Vaak bereid ik in het weekend al dingen voor. Ik maak een pan soep, ik bereid al vlees in de pan of in de oven. Op deze manier ben ik voor heel de week voorbereid en hoef ik niet elke keer weer na te denken wat we gaan eten.

Back in shape en energie voor 10

Nog anderhalve week en dan ben ik weer back in shape! Momenteel weeg ik om precies te zijn 64 kilo, heb ik energie voor 10 en voel ik me gezonder dan ooit.

Echt klaar ben ik er nog niet mee. Ik ben al goed gewend om mijn dag te beginnen met havermout of een groene smoothie, om te lunchen met een salade of een zelfgemaakte soep. Twee keer in de week ga ik een uurtje boksen.

En elke week ga ik bij FiguurNatuur langs voor een consult met Leny. Terwijl ik een training met de bodyformer krijg, bespreek ik met Leny de resultaten van de afgelopen week. Waar ging het goed (yes! traktatie op het werk afgeslagen!) en waar ging ik even de fout in (toch dat mandje met stokbroodjes niet kunnen weerstaan!). Leny geeft me handige tips hoe ik de foutjes een volgende keer kan voorkomen en samen genieten we van het mooie resultaat dat het Persoonlijk Voedingsplan me heeft gebracht.

Van deze levensstijl wil ik een gewoonte maken, want zo goed als ik me nu voel, wil ik me altijd voelen!

Zoek jij hulp bij gezond afvallen?
Neem dan vrijblijvend contact op met voedingscoach Leny. Met het persoonlijk voedingsplan van Metabolic Balance kun je gezond afslanken, je hormoonbalans herstellen én je krijgt veel meer energie!

* Dit resultaat is persoonsgebonden en kan per persoon verschillend zijn. Kijk voor meer informatie in de disclaimer