Bloedsuikergehalte en cholesterol van Marleen al een tijdje verhoogd…

Na veel wikken en wegen nam ik ruim 4 maanden geleden de stap… het tabblad van Figuur Natuur stond al jaren open op mijn computer, maar telkens weer kwam het er niet van om me aan te melden voor een intake gesprek… tot dit voorjaar:

3 kilo afvallen of medicijnen

Mijn bloedsuikergehalte en cholesterol waren al een tijdje verhoogd en ik werd geadviseerd om af te vallen. Dat lukte mij steeds niet tot de huisarts zei “volgende keer ben je 3 kilo afgevallen of we beginnen met medicijnen”.
Hier schrok ik flink van en dit was voor mij absoluut geen optie!
Geprikkeld door dit ultimatum van mijn huisarts nam ik eindelijk de stap. Ik had een intake gesprek met Leny van FiguurNatuur en eindelijk ben ik eraan begonnen om nu echt eens werk te maken van het afvallen.

Meer energie en complimentjes

Het was niet altijd gemakkelijk, zeker niet in het begin maar met de woorden van mijn huisarts in mijn achterhoofd hield ik vol. Ik voelde mij week op week beter, energieker en kreeg veel complimenten uit mijn omgeving: ik zag er fris en gezonder uit.

Peptalk en gewichtsafname

Langzaamaan begon ik uit te kijken naar mijn wekelijkse consult bij FiguurNatuur: de training met de bodyformer, het wegen en meten en de goede adviezen van Leny. Vooral die peptalk en de gestage gewichtsafname deden goed, maakten het gemakkelijker om vol te houden.  Als ik na een bezoek buiten stapte, ging ik er weer vol goede moed tegenaan.

Ik ben overtuigd!

Na een volgende controle was de huisarts heel tevreden, zowel over de bloeduitslagen als het gewicht en raakte ook ik overtuigd dat het voor mij met een Persoonlijk Voedingsplan van FiguurNatuur mogelijk was om af te vallen én om je gezondheid positief te beïnvloeden. Je leest het altijd in tijdschriften, je hoort het in je omgeving en artsen vertellen erover, maar nu pas ben ik overtuigd dat het echt zo werkt. Dat je door middel van het aanpassen van je eetpatroon je een stuk beter kunt voelen in je lichaam!
Nu nog volhouden want het gewicht houden is moeilijker dan afvallen. Gelukkig kan ik altijd terugkijken in mijn persoonlijk voedingsplan.

Dankjewel Leny!

Zoek jij hulp bij gezond leven en gezond afvallen?
Neem dan vrijblijvend contact op met voedingscoach Leny. Met het persoonlijk voedingsplan van Metabolic Balance kun je gezond afslanken, je hormoonbalans herstellen én je krijgt veel meer energie!

* Dit resultaat is persoonsgebonden en kan per persoon verschillend zijn. Kijk voor meer informatie in de disclaimer
scampies