“Ik ben nu inmiddels twee weken bezig”, vertelt Marissa.  “Met behulp van de weekplanner heb ik een overzicht gemaakt welke gezonde voeding ik wanneer eet. Dat is voor mij heel handig omdat ik onregelmatige diensten heb en ook  ’mee’ moet eten op mijn werk”. Al na twee weken vertelt ze graag haar succesverhaal:

Het variëren van de ingrediënten om het tot een lekker gerecht te bereiden, daar moest ik wel aan wennen. Gelukkig heeft Leny in de studio een heleboel recepten voor gezonde maaltijden en heb ik de smaak te pakken. Haar tips voor gezond eten geven meteen resultaat!

Tussen de maaltijden heb ik geen honger of trek. Wat ik vooral een erg groot pluspunt vind: ik heb veel meer energie en voel mezelf helderder nu ik alleen gezonde voeding eet. Mijn overgewicht verdwijnt in rap tempo: al 4,6 kilo eraf!”

Het afvallen met het Persoonlijk Voedingsplan wordt ondersteund door een effectieve spiertraining zonder te sporten met de bodyformer of een massage met de power andullator. Met de Bodyformer verbeter je je figuur door middel van spier-stimulatie en bindweefselversteviging. Ik ervaar deze training als een heerlijk relaxmoment na een drukke werkdag of een rustmoment voor ik naar mijn werk ga.

* Dit resultaat is persoonsgebonden en kan per persoon verschillend zijn. Kijk voor meer informatie in de disclaimer