Ongeveer een jaar heb ik een aantal behandeling gehad met de bodyformer. Ik ervaar deze training als een goede ondersteuning, die aansluit bij mijn wensen om een beter figuur te krijgen en vooral om mij gezonder en lekkerder in mijn vel te voelen.

Wat mij erg verbaasde was dat dat erg veel met je voeding te maken heeft! Het voedingsadvies voor een gezond voedingspatroon van de voedingscoach bevat vooral normale, gezonde voeding  zoals vlees, vis, groenten, fruit en crackers. Deze voeding zorgt er voor dat je alle noodzakelijke voedings-  en mineraalstoffen binnen krijgt én dat je geen tekorten opbouwt. Je kunt makkelijk en gezond afvallen zonder hongergevoel en met blijvend resultaat!

De begeleiding door Leny is erg professioneel en vriendelijk. Ik voelde mij altijd welkom. De studio is erg gezellig ingericht en er hangt een ontspannen sfeer. Het was altijd gemakkelijk om een afspraak te plannen. Erg flexibel en klantvriendelijk dus.

Ik voel me nu veel fitter en zit lekker in mijn vel.

Ik ben geen sporter, ik houd niet van een sportschool of sportvereniging. Dus wat me vooral aansprak was, dat het mij gemotiveerd heeft om een gezonder leefpatroon,  met gezond eten en voldoende beweging te realiseren. De behandeling activeert het lichaam en -wat meegenomen is- de kilootjes raak je er ook mee kwijt (van 86 naar 77 kg).

Mijn succesverhaal: Ik ben nu op gewicht en dat blijft zo, dus geen jo-jo effect!

* Dit resultaat is persoonsgebonden en kan per persoon verschillend zijn. Kijk voor meer informatie in de disclaimer