“Na de zomer van 2014 was ik mijn lijf beu en wilde dolgraag 10 tot 15 kilo afvallen. Ik woog toen 94 kilo. Daarbij kwam dat mijn cholesterol aan de hoge kant was, dus ook daar moest wat aan gebeuren. Na wat pogingen zonder hulp bleek mijn discipline om het alleen te doen niet sterk genoeg te zijn en dus besloot ik op zoek te gaan naar een diëtiste. Ik ben uiteindelijk bij Leny terechtgekomen, via haar website: ik geloofde in het voedingsplan dat specifiek afgestemd wordt op mijn bloedwaarden. Twee vliegen in één klap … werken aan mijn cholesterol en aan mijn extra kilo’s!

Vanaf dag 1 was ik gemotiveerd en de eerste weken vlogen de pondjes eraf! Brood, aardappels, pasta en rijst laat ik echt zonder moeite staan en met kwark met een appel als ontbijt, een lekkere salade als lunch en groente met een stukje vlees/vis of kaas als avondeten is dat prima vol te  houden, echt! Een aanrader voor iedereen! Leny hartelijk bedankt, zonder jou was het niet gelukt 2 broekmaten af te vallen en me zo goed te voelen!”

Zoek jij hulp bij gezond leven en gezond afvallen?
Neem dan vrijblijvend contact op met voedingscoach Leny. Met het persoonlijk voedingsplan van Metabolic Balance kun je gezond afslanken, je hormoonbalans herstellen én je krijgt veel meer energie!

* Dit resultaat is persoonsgebonden en kan per persoon verschillend zijn. Kijk voor meer informatie in de disclaimer