“Na de zomer van 2014 was ik mijn lijf beu en wilde dolgraag 10 tot 15 kilo afvallen. Ik woog toen 94 kilo. Daarbij kwam dat mijn cholesterol aan de hoge kant was, dus ook daar moest wat aan gebeuren. Na wat pogingen zonder hulp bleek mijn discipline om het alleen te doen niet sterk genoeg te zijn en dus besloot ik op zoek te gaan naar een diëtiste. Ik ben uiteindelijk bij Leny terechtgekomen, via haar website: ik geloofde in het voedingsplan dat specifiek afgestemd wordt op mijn bloedwaarden. Twee vliegen in één klap … werken aan mijn cholesterol en aan mijn extra kilo’s!

Vanaf dag 1 was ik gemotiveerd en de eerste weken vlogen de pondjes eraf! In het begin heb in even moeten wennen aan de voedingsmiddelenlijst, maar al snel wist ik wat wel en niet mocht en werd ik steeds creatiever met recepten. Honger heb ik nooit gehad, maar de lekkere trek is soms moeilijk te weerstaan.

Ik ben nu een half jaar verder, 12 kilo lichter en een gedaald cholesterolpercentage. Ik voel me fitter, slaap beter en zit goed in mijn vel. Allemaal dankzij het voedingsplan en de coaching van Leny, top! Om dit nu zo te houden blijf ik op mijn voeding letten, maar smokkel nu heus wel eens een keer en neem ook weer eens een wijntje of een stukje chocola (wel 85%  ). Brood, aardappels, pasta en rijst laat ik echt zonder moeite staan en met kwark met een appel als ontbijt, een lekkere salade als lunch en groente met een stukje vlees/vis of kaas als avondeten is dat prima vol te  houden, echt! Een aanrader voor iedereen! Leny hartelijk bedankt, zonder jou was het niet gelukt 2 broekmaten af te vallen en me zo goed te voelen!”  Maart 2015

Vanaf dag 1 was ik gemotiveerd en de eerste weken vlogen de pondjes eraf! In het
een wijntje of een stukje chocola (wel 85%). Brood, aardappels, pasta en rijst laat ik echt zonder moeite staan en met kwark met een appel als ontbijt, een lekkere salade als lunch en groente met een stukje vlees/vis of kaas als avondeten is dat prima vol te houden, echt! Een aanrader voor iedereen! Leny hartelijk bedankt, zonder jou was het niet gelukt 2 broekmaten af te vallen en me zo goed te voelen!”
Mariella, Breda
“Dit eetplan is een “successtory”! Ik zou willen dat ik dit 10 jaar eerder ontdekt had, maar voor nu geniet ik dagelijks! Ik ben nu 1 jaar verder, schommel tussen de 22 en 24 kilo lichter en kan mijn gewicht en veranderde eetpatroon aardig op peil houden. Ik merk wel dat ik vaker dingen uitprobeer, maar ik kan hierin goed mijn grenzen bewaken. Ik drink best wel een wijntje of neem af en toe een stukje chocolade en dat kan gewoon zonder problemen. Doe ik te veel buiten mijn eetpatroon dan merk ik dat wel: mijn energie is weg of ik slaap een nacht slecht. Ik heb door deze manier van eten een ander leven gekregen waardoor ik beter in mijn vel zit en dat ook uitstraal naar de buitenwereld!”
Wilma, Breda
“Het werkt echt: gezond afvallen met gezonde voeding en nu weer een gezond gewicht!” Toen Hanny te horen kreeg dat zowel haar cholesterol- als haar suikerwaardes te hoog waren besloot ze eerst zelf met behulp van een diëtiste te gaan proberen om haar eetgewoonten te verbeteren en haar overgewicht weg te werken. Na 3 maanden had dat nog geen resultaat opgeleverd. Ten einde raad en op aanraden van haar zus, meldde ze zich aan voor een Persoonlijk Voedingsplan.
En met succes: in amper 2 maanden tijd heeft ze weer op een gezond gewicht én haar cholesterol- en suikerwaarden zijn weer oké!
Hanny, Breda

FiguurNatuur: Gezond afvallen zit IN gezonde voeding!

Niet afwachten tot klachten verworden tot ziektes en je naar de huisarts moet voor een pilletje, neem nu met goede, lekkere en vooral gezonde voeding zelf je verantwoording! Jij wilt toch ook zolang mogelijk gezond blijven?

  • The #1 Selling Theme On Themeforest
  • We Have The Most Dedicated Support Team
  • Constant Updates Added With New Features