Gestopt met roken én in de overgang….

Madelon: “Ik ben 48 jaar, getrouwd en moeder van twee zonen van 17 en 20 jaar. In 2012 ben ik gestopt met roken én in de overgang gekomen. Ik ben daardoor zeker 15 kilo aangekomen….

Verkeerd eetpatroon

Als reactie hierop at ik géén ontbijt én géén lunch meer…. Ook de bekende tussendoortjes nam ik niet. Ik merkte wel dat dit verkeerde eetpatroon me zeker niet hielp om daadwerkelijk iets aan die 15 kilo overgewicht te doen, maar ik was inmiddels zo gefrustreerd dat ik niks anders kon bedenken. Tot een vriendin me haar succesverhaal vertelde en me verwees naar Leny van FiguurNatuur.

 

zalm

Na één week al ruim 2 kilo kwijt!

Na de zomervakantie ben ik in  september 2015 gestart met mijn Persoonlijk Voedingsplan van FiguurNatuur, onder begeleiding van Leny. Binnen een week kon ik al starten en na één week was ik al ruim 2 kilo kwijt! Blij, enthousiast en vol goede moed ging ik verder. Ik sportte 3 keer in de week, hield me keurig aan het dieet, maakte gebruik van de bodyformer en viel daardoor bijna elke week af. Meestal ging het dan om 1 kilo per week, maar dat is prima volgens Leny….voor mij had het wat sneller mogen gaan ;-))

Soms valt het zwaar…

Na de strenge fase ging het wat moeizamer en had ik ook veel honger, vooral ’s avonds. Leny gaf als tip te stoppen met de crackers, maar dat hielp niet afdoende. Ook ging er qua omvang van mijn benen niets af, wat waarschijnlijk komt door het vele fietsen wat ik altijd doe. Om wat extra afwisseling aan mijn voeding toe te kunnen voegen en om het enigszins leuk te houden voor mezelf, ben ik wat eerder gestart met van fase drie van het programma gestart . Soms valt het me zwaar hoor, maar heb toch volgehouden!

Meer aandacht voor lekkere, gezonde recepten

In totaal ben ik al 10 kilo afgevallen en daar ben ik heel erg blij mee! Voor mij is het nog niet genoeg, dus ik ga nog even stug door. Ik ga nu ook steeds meer aandacht geven aan mijn maaltijden, ik moet nog leren het eten ‘lekker’ te maken voor mezelf, ik eet nu alleen vooral de losse ingrediënten naast elkaar, zonder er een lekkere maaltijd van te maken. Gelukkig kan ik met de lekkere, gezonde recepten van de website van Leny voor mezelf én voor mijn gezin steeds beter een lekkere maaltijd samenstellen!

Zoek jij hulp bij gezond afvallen
Neem dan vrijblijvend contact op met voedingscoach Leny. Met het persoonlijk voedingsplan van Metabolic Balance kun je gezond afslanken, je hormoonbalans herstellen én je krijgt veel meer energie!

* Dit resultaat is persoonsgebonden en kan per persoon verschillend zijn. Kijk voor meer informatie in de disclaimer