Lees hier het succesverhaal van Maartje, die geleidelijk in gewicht aankwam hoewel ze een gezond eetpatroon had, dacht Maartje

Geleidelijke gewichtstoename

De laatste jaren had ik te kampen met geleidelijke gewichtstoename, hoewel ik best een gezonde levensstijl had, dacht ik. Wat ik echter ook probeerde, afvallen lukte niet… sterker nog ik bleef maar aankomen en werd steeds ongelukkiger

Hormoonhuishouding verstoord

Ik raakte er meer en meer van overtuigd dat mijn stofwisseling en/of hormoonhuishouding verstoord waren, maar ik wist niet wat ik hieraan kon doen.

Metabolic Balance

Via een kennis werd ik gewezen op de Metabolic Balance methode en de praktijk van Leny. Na maanden twijfelen toch maar eens contact opgenomen en een afspraak gemaakt voor een intake. Hoewel ik gelijk het vermoeden had dat dit weleens iets voor me zou kunnen zijn, duurde het een paar weken voordat ik besloot om ervoor te gaan. Afspraak gemaakt, bloed laten prikken en binnen een week had ik een boekwerk met mijn persoonlijk voedingsplan en aanvullende informatie

balans gevonden

Ander patroon

Ik koos een goed moment om te beginnen (na eerst nog een korte vakantie), maar ik zag er wel tegenop. De regels vroegen toch wel een ander patroon dan ik gewend was.

De knop omgezet

Ik heb de knop echter omgezet en ben aan de gang gegaan, strikt volgens plan, dus zonder gesjoemel, alcohol etc. En wat bleek, het ging eigenlijk gelijk heel goed, met als beloning resultaat. En echt honger had ik niet, waarschijnlijk door het uitgebalanceerde plan!

Wekelijks een consult

In het begin had ik wekelijks een consult met Leny, voor een behandeling, om te wegen maar ook om mijn vragen te stellen.
Naarmate ik langer bezig was, planden we steeds meer tijd tussen de afspraken. Wegen deed ik tussendoor thuis niet, dus het was elke keer spannend. Gelukkig bleven de kilo’s en centimeters afnemen!

Succesverhaal Maartje

Uiteindelijk was ik binnen drie maanden twaalf kilo kwijt, één kilo meer dan mijn streven: mijn succesverhaal!

Balans gevonden

En nu, drie maanden later, heb ik mijn balans gevonden:

  • ik ben nog steeds op gewicht
  • ik zit veel lekkerder in mijn vel!
  • ik houd me nog steeds zoveel mogelijk aan mijn programma
  • als het een keer niet lukt (en dat komt toch wel geregeld voor) dan doe ik daar ook niet moeilijk over en
  • ik geniet extra!
  • de darmklachten, waar ik vroeger nogal eens mee te kampen had, zijn verleden tijd…

Kortom, ik ben heel blij dat ik de stap heb gezet en een methode heb gevonden dat bij me past!

Zoek jij ook hulp bij gezond leven en gezond afvallen?
Neem dan vrijblijvend contact op met voedingscoach Leny. Met het persoonlijk voedingsplan van Metabolic Balance kun je gezond afslanken, je hormoonbalans herstellen én je krijgt veel meer energie!

* Dit resultaat is persoonsgebonden en kan per persoon verschillend zijn. Kijk voor meer informatie in de disclaimer