Al mijn hele leven heb ik overgewicht, ik accepteerde dat mooi dik niet lelijk is. Maar met het ouder worden, kreeg ik steeds meer lichamelijke klachten.

Een vriendin vertelde me haar succesverhaal: ze heeft goede, zichtbare ervaringen bij FiguurNatuur en nam me mee.

Ik voelde me meteen op mijn gemak bij Leny; de ontvangst is altijd zeer gastvrij. Even bijkletsen, een luisterend oor en goede adviezen, een moment voor ontspanning tijdens de behandeling: of ik val in slaap of ik lees een heerlijk roddelblad.

Het koolhydraatarm eten bevalt mij prima, het is echt mijn gezonde leeefstijl geworden. Ik heb nooit geen hongergevoel en ik blijf allang goed op gewicht. Ik heb geen angst dat ik terugval in mijn oude eetgewoonten en weer ga jojo-en.

Mijn huid is vrij stevig gebleven, niet teveel loshangend vel en 26 kilo kwijt! (van 116,5 begin maart naar 90.4 in sept). In het begin kwam ik 2 x per week, nu 1x per 2 à 3 weken. Dit doe ik bewust om niet terug te vallen  én om dat relaxmoment voor mezelf te houden. Ik geniet er altijd weer van, net zoals ik geniet van een gangbare kledingmaat, waar ik niet op gerekend had. Ik zit weer heerlijk in mijn vel!

* Dit resultaat is persoonsgebonden en kan per persoon verschillend zijn. Kijk voor meer informatie in de disclaimer