Afvallen met veel etentjes….

Lieske wilde heel graag een aantal kilo’s afvallen, omdat ze niet meer lekker in haar vel zat. Na een onderzoek op internet “afvallen in Breda”  kwam ze gelijk op de site van FiguurNatuur terecht.

Lieske vertelt:”Ik werd meteen dermate getriggerd dat ik gelijk een afspraak heb gemaakt met Leny Hereijgers, de voedingscoach van FiguurNatuur. Na het informatieve en gezellige intake gesprek was ik helemaal enthousiast geworden. Meteen een afspraak gemaakt voor de bloedanalyse en al binnen een week had ze mijn Persoonlijk Voedingsplan  voor me klaar! Ik ben meteen begonnen en had al direct resultaat!

en weekendjes weg….

Eigenlijk een heel verkeerde tijd! Het was net in de periode voor kerst en mijn partner en ik hadden voor de kerstdagen nog een paar dagen naar Londen gepland.

Toch heb ik de dagen buiten de reis en de Kerst het voedingsplan gevolgd en was ik 8 kilo in totaal afgevallen! Dat vond ik best nog wel knap van mezelf. Echter, zonder de stimulerende en professionele hulp van Leny was dit overigens nooit gelukt.

wijntje kaasje

Op gewicht blijven

Momenteel houd ik mijn gewicht op peil door de adviezen van Fase 4 van mijn Persoonlijk Voedingsplan zo goed mogelijk toe te passen. In het weekend is het natuurlijk lastiger, want dan hebben we nog steeds etentjes met vrienden of we gaan weekendjes weg. Maar door op de doordeweekse dagen strenger voor mezelf te zijn, kan ik goed op gewicht blijven en mijn gezondheid in balans houden.

Al met al ben ik heel tevreden over het resultaat bij FiguurNatuur en over het coachingstraject van Leny: ik ben binnen ’n aantal maanden het nodige gewicht kwijt geraakt én ik weet nu precies wat ik doen moet als er toch weer ’n kilootje teveel aanzit! Alleen jammer dat ik het nu zonder de massagematras van Leny moet doen!

Leny bedankt!

Zoek jij hulp bij gezond afvallen?
Neem dan vrijblijvend contact op met voedingscoach Leny. Met het persoonlijk voedingsplan van Metabolic Balance kun je gezond afslanken, je hormoonbalans herstellen én je krijgt veel meer energie!

* Dit resultaat is persoonsgebonden en kan per persoon verschillend zijn. Kijk voor meer informatie in de disclaimer