In Succesverhaal Lianne vertelt Lianne het volgende:

Voedingsadviezen

Begin mei  heb ik afscheid genomen van Figuur Natuur: 10 kg lichter én een nieuwe manier van eten aangeleerd. Hoe ik dat heb gedaan?
Op 2 januari ben gestart met detoxen en vanaf dag 1 heb mij strikt aan de voedingsadviezen gehouden. Geen honger gehad! Wel een dosis creativiteit nodig gehad, m.n. voor de lunch die ik dagelijks mee naar het werk nam. De besloten Facebookpagina van Metabolic Balance is hierbij wel een goede ideeënbron!

Nieuw eetpatroon

De kilo’s gingen er in een aardig rap tempo af en op een gegeven moment merk je dat het nieuwe eetpatroon “het nieuwe normaal” wordt

Afwegen

Wat voor mij de grootste eyeopener was is het consequent afwegen van alle producten. In het verleden heb ik diverse diëten gedaan en dan denk je op een gegeven moment dat je het wel weet hoeveel je mag hebben. Nou niet dus….ook nu nog steeds weer toch wat van mijn bord afhalen omdat ik teveel heb opgeschept.

weegschaal

Doel bereikt

Eind april had ik mijn doel bereikt: 10 kilo eraf!

En  nu (weer bijna 2 maanden verder) kan ik vertellen dat de gewichtsafname stabiel is gebleven. In het weekend sjoemel ik een beetje om op maandagochtend weer het normale voedingspatroon op te pakken.

Succesverhaal

Ik ben zo blij dat mijn gewicht prima is nu, ik voel mij goed, mijn huid ziet er prima uit en ik laat het niet gebeuren dat de kilo’s er weer aan gaan komen! Dit is echt mijn succesverhaal!

Voor diegene die nog twijfelen, begin eraan als je echt voor 100% de knop om kunt zetten, houd je strikt aan je persoonlijk voedingsadvies en niets staat jouw gewichtsafname nog in de weg!!

Groet, Lianne

Zoek jij hulp bij gezond leven en gezond afvallen?
Neem dan vrijblijvend contact op met voedingscoach Leny. Met het persoonlijk voedingsplan van Metabolic Balance kun je gezond afslanken, je hormoonbalans herstellen én je krijgt veel meer energie!

* Dit resultaat is persoonsgebonden en kan per persoon verschillend zijn. Kijk voor meer informatie in de disclaimer