Inderdaad: mijn eigen succesverhaal!

Te beginnen met een update van mijzelf. In dec. 2012 heb ik mijn persoonlijk voedingsplan gekregen. Behalve snel en gezond afvallen (-18 kg), verdwenen ook mijn overgangsklachten, slaap ik nu véééééél beter, heb ik veel meer energie en ik zit veel beter in mijn vel!

Ik weet nu welke gezonde voeding bij mij past én welke niet. Tuurlijk eet en drink ik ook wel voeding die niet in mijn plan staat, maar ik maak veel bewustere keuzes. Kies ik op een verjaardag voor een stukje taart, dan weet ik dat ik die nacht weer behoorlijk opvliegers krijg door de grote hoeveelheid suikers… Eet ik paprika (jammie), dan heb ik al na 10 minuten vreselijke last van winderigheid…. Het persoonlijk voedingsplan heeft me geleerd om heel bewust gezonde  voeding keuzes te maken in het dagelijks leven, maar ook op een feestje of op vakantie.

BLOEDWAARDEN:

Minder duidelijk zichtbaar zijn de veranderingen in mijn bloedwaarden. In dec 2012 was met name mijn LDL cholesterol te hoog. Daar schrok ik behoorlijk van.  In juni 2014, anderhalf jaar later, heb ik mijn bloed opnieuw laten meten: mijn LDL is nu prima en de HDL is zelfs TOP!

Eén van de opvallendste veranderingen in mijn voeding is het gebruik van vetten:  smeerde ik voorheen altijd halvarine en bakte in margarine, sinds ik de voorschriften van mijn persoonlijk voedingsplan volg, gebruik ik dagelijks roomboter, kokosvet en olijfolie: veel lekkerder én veel gezonder!! Verder staat er vaker vis op het menu, evenals avocado, veel groene groenten én 3x per dag een lekker stuk fruit! Gezond afvallen heeft mijn lichaam een stuk gezonder gemaakt. Ik ben erg blij en tevreden met deze duidelijke verbetering in mijn bloedwaarden!

* Dit resultaat is persoonsgebonden en kan per persoon verschillend zijn. Kijk voor meer informatie in de disclaimer