Leng wil gewoon op een natuurlijke manier afvallen

Ik was al een paar jaar bezig om te proberen om af te vallen….. ik had al de juicing gedaan en was 4 kilo’s kwijt. Maar dat werd ik zat met alle smoothies in de ochtend te maken en dan zag ik dat de kilo’s langzaam weer terugkwamen.

In augustus 2015 gingen we op vakantie en ik was toen op mijn zwaarste: 71 kilo’s! Ik voelde me niet lekker, ik kreeg altijd buikkramp, diarree, ik sliep niet goed, last van moeheid, nou maar op.. Toen zei ik tegen mijn man: als we weer terug zijn, ga ik naar een afslankstudio. We zaten toen in Bali en ik was al druk bezig met een afslankstudio te zoeken! Maar ik wil geen shakes, geen reepjes, geen rotzooi in mijn lichaam. Ik wil gewoon op een natuurlijke manier afvallen…. en toen heb ik figuurnatuur gevonden. Gelukkig maar!

Leng - voor & na

Na mijn eerste gesprek met Leny was ik gelijk aan de slag gegaan. Oh, wat zijn die eerste twee dagen pittig! Ik heb groenten gekozen voor mijn detox en – oh yey! – ik heb nog nooit zoveel groenten in mijn hele leven voor twee dagen gegeten! Maar dat waren alleen maar de eerste stapjes…

De strenge fase was echt streng. Ik moest echt wennen met alles. En ik had hoofdpijn, koud, hongerig. Gelukkig was Leny altijd daar om mij te ondersteunen. Ze is direct en ze legt dingen goed uit. Ze deed haar best advies te geven op alle vragen die ik stelde. Zo’n lekker gevoel dat je niet alleen bent om dit allemaal te doen!

Na de eerste week van de strenge fase, was ik al enkele kilo’s afgevallen! Dat kan toch niet! Maar het is wel waar! Ik was zo blij, ondanks alle uitdagingen. Maar we waren nog niet klaar!! Toen ik klaar was met de 2 week strenge fase, kon ik een beetje relaxen. Ik heb niet zo veel behoefte meer in iets zoets of rijst, pasta.

Na 2 maanden heb ik mijn ideaal gewicht bereikt: meer dan 10 kilo is eraf! En ik ben zo blij met het resultaat… niet alleen maar hoe ik er uit zie, maar hoe ik voel van binnen! Nu ben ik druk bezig om mijn balans te vinden.

Bedankt FiguurNatuur! Bedankt Leny!

Zoek jij hulp bij gezond afvallen?
Neem dan vrijblijvend contact op met voedingscoach Leny. Met het persoonlijk voedingsplan van Metabolic Balance kun je gezond afslanken, je hormoonbalans herstellen én je krijgt veel meer energie!

* Dit resultaat is persoonsgebonden en kan per persoon verschillend zijn. Kijk voor meer informatie in de disclaimer