Sinds mijn dertiende ben ik altijd bezig geweest met afvallen. Ik had  toen al behoorlijk overgewicht. Ik ben ook een echte jojoër, ik heb al heel veel diëten geprobeerd. Dat ging iedere  keer even goed, maar alles kwam er steeds weer dubbel en dwars aan! Ook afgelopen jaar  dacht ik best goed bezig te zijn, maar toch kwam er iedere week een onsje bij en vele weken/onsjes later was de maat, letterlijk, weer vol! Ik wist niet meer hoe ik het aan moest pakken….. ik heb alles al geprobeerd,  ik ben gezond, ik eet niet te veel….

Zoekend op internet las ik over ‘Gezond afvallen met een Persoonlijk Voedingsplan’ van Metabolic Balance. Er worden enkele druppels bloed afgenomen uit je vingertop. Op basis van jouw bloedwaarden wordt er een persoonlijk voedingsprogramma gemaakt, speciaal op jouw lichaam toegespitst. Ik weet nu precies wat ik moet eten, welke hoeveelheden en wanneer. Geen vreemde voeding, maar lekkere, gezonde voeding die je in bijna elke supermarkt kunt kopen. Ik eet groenten, fruit, vlees, vis, ei en mijn gezin eet met mij mee!

2 maten minder

En hier begint mijn succesverhaal: het werkt! In tien weken tijd ben ik 8 kilo afgevallen en dat scheelt maar liefst twee kledingmaten, want ook in centimeters is er flink wat af! De training met de bodyformer maakt zeker een verschil!

Leny is een heel fijne begeleidster en heeft veel tips voor gezond afvallen; ik heb weer veel bijgeleerd! Ik ben super blij met dit resultaat en ga nog even door. Binnenkort ga ik met vakantie en zal ik me niet helemaal aan het programma kunnen houden, moet je ook niet willen: het is vakantie! Maar ik weet nu wel dat ik hier weer op terug kan vallen en de draad zo weer op kan pakken.

* Dit resultaat is persoonsgebonden en kan per persoon verschillend zijn. Kijk voor meer informatie in de disclaimer