Professionele begeleiding

Afgelopen jaar had ik -eindelijk- het besluit genomen om de strijd aan te binden met mijn overgewicht en ik was op zoek naar een programma wat bij mij past. Een vriendin van me was bij FiguurNatuur in behandeling. Ze was vol lof over het persoonlijk voedingsplan en de professionele begeleiding die zij had gekregen. En ik was een beetje jaloers op hoe goed zij er nu uitzag….

Mijn persoonlijk voedingsplan

Na me eerst verdiept te hebben in de website, maakte ik – heel nieuwsgierig geworden – een afspraak voor een intake gesprek. Leny van FiguurNatuur maakte me zo enthousiast dat ik meteen aan de slag wilde. Al na één week kon ik daadwerkelijk met MIJN persoonlijk voedingsplan aan de slag!

Afvallen met Leny

Kilo’s minder in korte tijd

In korte tijd was ik al heel snel een aantal kilo’s kwijt. Ik kon het bijna niet geloven, maar het is ons – Leny en mij – gelukt. Ik had niet voor mogelijk gehouden dat ik met zo weinig moeite zo gemakkelijk af zou vallen. Geen honger, geen trek in zoet, veel energie en slapen als een marmot, mijn huid straalt en ik voel me gewoon veel gezonder….geweldig!

Veel succes Leny en hopelijk kun je nog veel mensen helpen! Je bent een aanrader!

Zoek jij hulp bij gezond leven en gezond afvallen?
Neem dan vrijblijvend contact op met voedingscoach Leny. Met het persoonlijk voedingsplan van Metabolic Balance kun je gezond afslanken, je hormoonbalans herstellen én je krijgt veel meer energie!

Katrien, 2016

* Dit resultaat is persoonsgebonden en kan per persoon verschillend zijn. Kijk voor meer informatie in de disclaimer