Nieuwe gewoonte vasthouden

In 2013 kwam ik via een advertentie bij Leny terecht. Samen met mijn dochter Lisanne heb ik 15 bodyformer behandelingen gehad. Met Leny’s voedingsadviezen schreven we ons succesverhaal: wij raakten onze kilo’s kwijt! Maar na een periode vielen we van lieverlee weer terug in ons oude leefpatroon.

succesverhaal Jacqueline

De kilo’s blijven weg!

In 2014 ging Lisanne terug naar Leny. Na de bepaling van haar bloedwaarden kreeg zij een persoonlijk eetadvies. Zo raakte ze haar kilo’s kwijt en die bleven ook weg! Had ze een weekend gesjoemeld dan nam ze een fruitdag en at ze weer volgens haar persoonlijk voedingsplan. Dat het Metabolic Balance voedingsprogramma zo goed werkte, verbaasde me. Daarom mailde ik Leny in februari 2015: “Leny ik wil heel graag met je voedingsschema gezond afvallen, want de kilo’s zitten er bij mij weer aan.”

Eind februari is mijn bloed opgestuurd naar het klinisch chemisch laboratorium van het CZ-ziekenhuis in Deventer. De eerste week van maart 2015 gingen we met de hele familie op wintersport, ik wilde nog heel graag genieten van al het lekkers.

Even wennen met boodschappen doen

De zondag na de wintersport begon ik met fase 1. Twee dagen, ze zijn niet gemakkelijk, maar met genoeg afleiding lukte het. Vervolgens fase 2. Het is even wennen bij het boodschappen doen, maar je hebt zo door wat je wel/niet mag eten. Het is nu begin juni, ik ben nu 2½ maand met fase 2 bezig en er is al ruim 8 kilo af. Voordat ik naar fase 3 ga wil ik er nog 1½ kilo af hebben. Dat gaat me lukken. Er zijn best wel eens sjoemelmomenten, echter daarna pak ik mijn gezond voedingspatroon weer snel op. Als de laatste kilo’s eraf zijn ga ik over op fase 3 waarin extra keuze-producten aan je voedingsplan worden toegevoegd. En daarna naar fase 4. Het is een voedingsprogramma voor het leven!

Steeds nieuwe adviezen en recepten

Leny is een vriendelijke gastvrouw, ze begeleidt het Metabolic Balance voedingsprogramma heel deskundig. Ze geeft je adviezen, heeft veel makkelijke recepten op voorraad en is altijd bereid om je vragen te beantwoorden per mail, sms of via de whatsapp.

Ik voel me goed en fit. Het is leuk wanneer je van je omgeving en collega’s complimenten krijgt dat je er goed uit ziet. Daar doen we het toch óók voor.

Maak je eigen succesverhaal

Tot slot: je volgt het voedingsprogramma voor jezelf. Blijf erbij bewegen, dat is heel belangrijk!
Wil je kilo’s kwijt? Ga de uitdaging aan en maak een afspraak bij Leny voor een intakegesprek.

Zoek jij hulp bij gezond afvallen?
Neem dan vrijblijvend contact op met voedingscoach Leny. Met het persoonlijk voedingsplan van Metabolic Balance kun je gezond afslanken, je hormoonbalans herstellen én je krijgt veel meer energie!

* Dit resultaat is persoonsgebonden en kan per persoon verschillend zijn. Kijk voor meer informatie in de disclaimer