In succesverhaal Hellen vertelt Hellen dat ze meteen een klik had met Leny: “We houden allebei van puur natuur eten, niets uit zakjes en pakjes en doosjes! Dus daar was ik erg blij mee. Geen rare voedingsmiddelen of pillen of supplementen, nee gewoon lekker en vers eten!

Gezin eet mee

Ik heb de bloedtest laten doen, zodat duidelijk werd welke voeding het beste bij mij past. Het Persoonlijk Voedingsplan van Metabolic Balance is super, je kunt lekker eten én mijn gezin eet gewoon met mij mee! Soms maak ik wat extra rijst of pasta of een aardappeltje voor ze, soms niet

Geen dieet

Op een gegeven moment viel ik jammer genoeg niet meer af. Dat is me vaker overkomen en dat is ook de reden dat ik ook nooit een dieet wil volgen! Met een Persoonlijk Voedingsplan krijg je geen dieet, het is een goede weg om gezond te leren eten en dat is voor iedereen een aanrader. En op een gegeven moment moet je tevreden zijn met hoe en wie je bent…

training met de bodyformer

Training met de bodyformer

Daarnaast vond ik de training met de bodyformer erg prettig. Je ontspant terwijl je lichaam druk aan het werk is, het stimuleert je lichaam extra om afvalstoffen af te voeren; ik moest altijd meteen naar het toilet als de behandeling klaar was;-))

FiguurNatuur is een mooie praktijk en Leny  is een super fijne begeleider,

Groetjes Hellen

Zoek jij ook hulp bij gezond leven en gezond afvallen?
Neem dan vrijblijvend contact op met voedingscoach Leny. Met het persoonlijk voedingsplan van Metabolic Balance kun je gezond afslanken, je hormoonbalans herstellen én je krijgt veel meer energie!

* Dit resultaat is persoonsgebonden en kan per persoon verschillend zijn. Kijk voor meer informatie in de disclaimer