Geen overgewicht, wel buikvet

Helen kwam niet bij FiguurNatuur vanwege heel veel overgewicht, maar ze probeerde al heel lang om 5 kg af te vallen. Helen vertelt: “Het lukte me steeds maar niet om een maatje minder te worden. Ik ben niet echt te zwaar maar ik heb best wel buikvet! Ik let goed op mijn voeding en ik sport enkele keren per week, echter alles zonder resultaat. Ik raakte behoorlijk gefrusteerd…

Persoonlijk Voedingsplan

Tot ik enkele collega’s van me zag veranderen van ‘te dik & te zwaar’ in ‘slank & mooi op gewicht’. Ze vertelden dat ze een Persoonlijk Voedingsplan hebben. Beiden zijn heel veel afgevallen, ze hebben nu veel meer energie en stralen weer! Dat wilde ik ook!

Mooi resultaat

Die 5 kilo verdwenen min of meer vanzelf nadat ik ook een Persoonlijk Voedingsplan had laten maken bij FiguurNatuur. Het plan bevalt me erg goed en ik kan de nieuwe eetgewoontes (meestal) goed vast houden. Ik kook niet apart voor mezelf, mijn man en mijn gezin met opgroeiende kinderen eten met mij mee.

Mijn man is inmiddels ook al 5 kg kwijt…mooi toch?

Weer een mooie huid

Maar het voornaamste is dat ik me goed voel. Mijn huid is veel mooier nu….ik heb geen vlekken meer in mijn gezicht, als ik me aan mijn Persoonlijk Voedingsplan houd. Ik vind het nog steeds wonderbaarlijk dat voeding zoveel impact heeft op je lichaam, je gewicht en je huid, dat had ik nooit geloofd als ik het niet zelf deze veranderingen ervaren had!
intake gesprek

intake gesprek

Zoek jij hulp bij gezond afvallen?
Neem dan vrijblijvend contact op met voedingscoach Leny. Met het persoonlijk voedingsplan van Metabolic Balance kun je gezond afslanken, je hormoonbalans herstellen én je krijgt veel meer energie!

* Dit resultaat is persoonsgebonden en kan per persoon verschillend zijn. Kijk voor meer informatie in de disclaimer