Al een hele poos ben ik  bezig met gezond afvallen en met fit te blijven, met mezelf een gezonde leefstijl te leren.

Mijn gezondheid vraagt om extra aandacht: ik heb last van mijn overgewicht en ik zit niet lekker in mijn vel. Mijn schildklier werkt te langzaam én ik ben in de overgang. Twee oorzaken waarom het lastig is om gezond af te vallen en vooral om een stabiel en gezond gewicht te behouden.

Al een aantal jaren probeer ik uit te vinden welke voeding goed voor mij is, om gezond af te vallen maar ook om mijn hormoonbalans te herstellen, want zowel de schildklier als de overgang hebben alles met je hormonen te maken. Medicijnen hielpen niet om mijn klachten te verbeteren, integendeel! Het lukt niet echt om van mijn overgewicht af te raken en een stabiel gezond gewicht te behouden.

Net op het moment, dat ik dacht van “…nu weet ik het echt niet meer, ik zou weleens echt willen weten, wat ik wel en wat ik niet kan eten”, ben ik bij Leny terecht gekomen van FiguurNatuur; ik heb bij haar mijn bloed laten onderzoeken en ik kreeg een persoonlijk voedingsplan.

Op 07-05-2014 ben ik begonnen met mijn ‘persoonlijk voedingsplan’ en nu al ben ik 7.5 kilo lichter (25 -06-2014)!

Het vet en de kilo’s verdwenen heel snel, zo snel zelfs dat ik me zorgen maakte of dit niet opnieuw een crashdieet zou zijn. Nou Leny heeft me heel snel gerust gesteld, want ik at nu eindelijk de juiste hoeveelheid én de juiste gezonde voeding voor mijn lichaam. Het was wel even wennen de eerste weken hoe weinig ik mocht eten, maar dit blijkt genoeg voor mijn lengte en leeftijd! Ik heb geen honger gehad en ik krijg steeds meer energie!

Mijn succesverhaal kan beginnen: Nog 1.5 kilo te gaan, dan ben ik op mijn streefgewicht!  Ik voel me goed, zit lekker in mijn vel en ik weet dat ik op de goede weg ben naar een stabiel en gezond gewicht. Mijn schildklier gaat steeds beter, ik merk dat de gezonde voeding ook daar duidelijk invloed op heeft.

Leny begeleidt mij super per telefoon of per mail, ik ben erg tevreden. Ze heeft me nog een aantal tips gegeven om naast het dieet dingen uit te proberen, o.a. om celzouten te gaan slikken, die vullen de mineralen in je lichaam aan op celniveau.

Kortom een dik tevreden klant uit Alphen a/d Rijn, vriendelijke groetjes;-) van Gerrie

* Dit resultaat is persoonsgebonden en kan per persoon verschillend zijn. Kijk voor meer informatie in de disclaimer