Ik heb iemand nodig!

Succesverhaal Erica vertelt over Erica die na de zomervakantie dacht ik: “Ik heb iemand nodig die me helpt….
Elke foto die van me gemaakt was tijdens mijn vakantie vond ik vreselijk en ik keek ook liefst zo weinig mogelijk in de spiegel. Mijn kleding zat niet lekker meer, een kast vol maar niks dat me paste…”

Persoonlijk Voedingsplan

Een collega die er zelf echt prachtig uitzag, gaf mij dé oplossing.  Ze was zelf dit voorjaar 20 kilo afgevallen bij FiguurNatuur en ze straalde! Ze vertelde mij dat ze een Persoonlijk Voedingsplan heeft, voor haar op maat gemaakt op basis van haar bloedwaarden.

watermeloenpizza

Gewone voeding die de rest van mijn gezin ook eet

Ik heb meteen een afspraak gemaakt en een week na het intake gesprek lag mij eigen Persoonlijk Voedingsplan al klaar. De eerste 2 dagen zijn streng en het koken met de voedingsmiddelen die je mag is even wennen. Maar daar helpt Leny je bij door heel veel goeie en leuke adviezen en recepten te geven. Zij weet wat lekker eten is 🙂
Al na twee weken vond ik het allemaal vanzelf gaan, na de eerste week heb ik ook nooit meer honger gehad. Eigenlijk vind ik het heel leuk om te koken met ingrediënten die je gewoon overal kunt krijgen, maar waar je nooit zo aan dacht. Ik heb twee kinderen en ook dat gaat prima samen. Ik heb nooit twee verschillende dingen gekookt, ik maak gewoon voor hen wat extra ernaast in plaats van door elkaar.

Aanpassing van je eetpatroon

Nu ben ik drie maanden verder én op mijn streefgewicht! Ik ben 10 kilo afgevallen. Ik ben in die drie maanden 4 keer uit eten geweest en heb gewoon regelmatig mijn wijntje gedronken (dat mag eigenlijk niet 😉
Nu ik op gewicht ben, blijf ik het ontbijt en de lunch gewoon zo doen, want dat vind ik veel lekkerder dan wat ik eerst at. Ik zal wat meer gaan variëren met het diner, maar ook niet heel veel.

Het is echt een ideaal dieet omdat het een aanpassing is van je eetpatroon en het bevat geen tijdelijk rare acties die je toch niet vol gaat houden. Ik ben dolblij met mijn huidige gewicht en ik zeg tegen iedereen: DOEN!

Zoek jij hulp bij gezond leven en gezond afvallen?
Neem dan vrijblijvend contact op met voedingscoach Leny. Met het persoonlijk voedingsplan van Metabolic Balance kun je gezond afslanken, je hormoonbalans herstellen én je krijgt veel meer energie!

* Dit resultaat is persoonsgebonden en kan per persoon verschillend zijn. Kijk voor meer informatie in de disclaimer