Mijn gewicht blijft stabiel

Ook Eef wil heel graag haar succesverhaal met ons delen! Afgelopen zomer heeft ze haar Persoonlijk Voedingsplan gekregen en is daar heel enthousiast én succesvol mee aan de slag gegaan!

Inmiddels een half jaar verder vertelt ze: “Het gaat heel goed! Mijn gewicht is redelijk stabiel, ik weeg mezelf nu één á twee keer per week. Als ik wat aangekomen ben, weet ik wat ik moet doen. Dat gaat goed!

Bewustwording

De belangrijkste verandering is voor mij de bewustwording: wat eet je nu eigenlijk? Wat heeft dat voor gevolgen voor mijn lichaam? Het fijne van het Persoonlijk Voedingsplan is dat je snel resultaat boekt, niet alleen qua kilo’s maar ook qua hoe je je voelt. Al na 2 weken voelde ik me al een heel stuk energieker!

Resultaat

Ik voel me goed nu! Ik slaap beter en voel me een stuk energieker. Ik krijg vaak complimenten dat ik er zo goed uitzie. Dat is niet alleen vanwege het gewichtsverlies, maar ook mijn huid is mooier geworden en omdat ik beter in mijn vel zit is mijn uitstraling ook mooier!

bewegen

bewegen

Voedingscoach

Het fijne aan de contactmomenten met Leny is dat je een stok achter de deur hebt! En dat je even met haar kan praten op een moment dat het allemaal wat moeilijker gaat. Iedereen heeft weleens een keer dat ie niet afgevallen is…. Leny geeft je dan advies, checkt of je vochthuishouding oké is of zoekt naar andere mogelijke oorzaken én oplossingen. Het fijne is dat Leny zelf ook met haar gewicht getobd heeft en dat ze daarom dus echt goed weet waar je als cliënt mee te maken hebt.

Op gewicht blijven met ‘gewoon’ eten

Het Persoonlijk Voedingsplan van FiguurNatuur onderscheidt zich van andere diëten omdat het vol te houden is, ook nadat je op gewicht bent. Dit is met shakes vaak niet het geval. Bovendien mag je gewoon eten!

Zoek jij hulp bij gezond afvallen?
Neem dan vrijblijvend contact op met voedingscoach Leny. Met het persoonlijk voedingsplan van Metabolic Balance kun je gezond afslanken, je hormoonbalans herstellen én je krijgt veel meer energie!

* Dit resultaat is persoonsgebonden en kan per persoon verschillend zijn. Kijk voor meer informatie in de disclaimer