Succesverhaal Dymph: kilo’s eraf – energie erbij

Afgelopen jaar heb ik na een enthousiast verhaal van mijn vriendin een afspraak gemaakt met Leny van FiguurNatuur, ik wilde mijn overgewicht aanpakken.

Al na een week had ze mijn eigen persoonlijk voedingsplan voor me klaar liggen en ben ik vol goede moed aan de slag gegaan.

Ik moest wel wennen aan nieuwe, voor mij onbekende voedingsmiddelen. Had soms ook wel ‘heimwee’ naar bepaalde voeding, die ik vroeger regelmatig at en die nu niet meer in mijn plan stond.

Kilo’s verdwijnen en energie ervoor terug

Wat me heel positief stemde, was de gestage afname van mijn gewicht! Ik heb ook veel meer energie en ik slaap prima. Heb soms nog wel trek in snoep, maar ik kan mezelf aardig in bedwang houden. Ik ben er inmiddels wel achter dat al die koolhydraten niet goed voor me zijn!

makreelsalad

makreelsalad

Je weet precies wat goed voor je is

Dat vind ik duidelijk de meerwaarde van dit persoonlijke voedingsplan. Het wordt gebaseerd op je eigen bloedwaarden, je weet precies wat goed is voor jouw lichaam. En je hoeft geen pillen, geen poeders of rare dingen te eten. Met gewone normale voeding uit mijn eigen tuin of uit de supermarkt, maak ik elke dag lekkere en gezonde maaltijden!

Zoek jij hulp bij gezond afvallen?
Neem dan vrijblijvend contact op met voedingscoach Leny. Met het persoonlijk voedingsplan van Metabolic Balance kun je gezond afslanken, je hormoonbalans herstellen én je krijgt veel meer energie!

* Dit resultaat is persoonsgebonden en kan per persoon verschillend zijn. Kijk voor meer informatie in de disclaimer