Toen ik enkele jaren geleden op zoek ging naar een trouwjurk, had ik niet echt voor ogen wat ik zocht. Wel wat ik zeker niet wilde: géén strak corset of aanrijgjurk en ik wilde heel graag een strapless jurk, maar géén kwabben boven het topje…   Kortom: duidelijke eisen om er mijn succesverhaal van te maken!

Samen met Leny van FiguurNatuur hebben we met de bodyformer een behandelschema opgesteld, speciaal voor mijn probleem-zones. Elke week kreeg ik 1 of 2 keer een gerichte training om mijn spieren en mijn huid te verstevigen.

Daarnaast kreeg ik van de voedingscoach een heel duidelijk en persoonlijk voedingsadvies. Dit wordt opgesteld door Metabolic Balance®. Het is een voedingsprogramma voor een betere stofwisseling en gewichtsregulatie. Met behulp van dit programma kun je onder begeleiding je huidige voedingspatroon omzetten naar een volkomen uitgebalanceerd en individueel toegesneden voedingsprofiel. De basis hiervoor is jouw persoonlijke voedingsplan, wat wordt opgesteld aan de hand van je actuele bloedwaarden en je gezondheidsgegevens.
Het leidt je in vier fasen naar succes en zorgt dat je jouw persoonlijke gewichtsproblemen voor eens en voor altijd oplost en jouw gezondheid bevordert.

Brood en pasta’s en koemelkproducten eet ik nauwelijks meer, ik drink veel water en ik probeer elke dag een flinke wandeling met mijn hond Sjappie te maken (vindt hij helemáál niet erg!)

Dit alles heeft tot een prachtig resultaat geleid! Mede daardoor is onze trouwdag een fantastische dag geworden!

Zoek jij hulp bij gezond leven en gezond afvallen?
Neem dan vrijblijvend contact op met voedingscoach Leny. Met het persoonlijk voedingsplan van Metabolic Balance kun je gezond afslanken, je hormoonbalans herstellen én je krijgt veel meer energie!

* Dit resultaat is persoonsgebonden en kan per persoon verschillend zijn. Kijk voor meer informatie in de disclaimer