Al jaren te zwaar

Diana is al jaren te zwaar, geen obesitas maar toch wel een kilo of 15 te zwaar! Ze probeerde verschillende manieren uit om af te vallen. Ze verloor wel steeds wat gewicht, maar het resultaat was allemaal maar tijdelijk.

Succesverhaal van Frances

Diana vertelt: “Eind december las ik op facebook een enthousiast verhaal van een goede bekende van me. Ze was bij FiguurNatuur terecht gekomen om af te vallen maar vooral ook vanwege haar gezondheid. Op de website las ik nog meer succesverhalen met hele positieve resultaten. Nou……ik de stoute schoenen aangetrokken en een afspraak gemaakt met Leny, voedingscoach van FiguurNatuur.

Diana

Eetpatroon veranderen

Half januari ben ik gestart om mijn eetpatroon te veranderen. Ik had er eerst toch best wel schrik van: geen brood, geen rijst, geen pasta…. Maar niks was minder waar: ik kan heel lekker eten zonder al deze koolhydraten en ik heb genoeg verschillende keuzes om volop te variëren. Met de recepten die je van Leny krijgt, word je geïnspireerd en getriggerd om er ook zelf mee aan de slag te gaan.

Streefgewicht

Nu 3 maanden verder ben ik nog niet helemaal aan mijn streefgewicht, maar het eind is in zicht en dat ga ik zeker halen! Ik vind het heel goed te doen, ik geniet van al die lekkere verse producten zoals groente, fruit, zuivel, kip, vlees en vis. Ik word steeds handiger om recepten aan te passen naar mijn persoonlijk voedingsplan. Ook als we uit eten gaan, heb ik geen enkele moeite om de stokbroodjes, frietjes en toetjes te laten staan. Ik geniet des te meer van de maaltijd!

Toekomst

Ik heb er alle vertrouwen in dat in de toekomst mijn nieuwe gewicht ook vast kan houden. Ik geniet van mijn eten, ik heb totaal geen hongergevoel, ik heb hartstikke veel energie en ik ben blij dat ik al die kilo’s kwijt ben! ”

Zoek jij hulp bij gezond afvallen?
Neem dan vrijblijvend contact op met voedingscoach Leny. Met het persoonlijk voedingsplan van Metabolic Balance kun je gezond afslanken, je hormoonbalans herstellen én je krijgt veel meer energie!

* Dit resultaat is persoonsgebonden en kan per persoon verschillend zijn. Kijk voor meer informatie in de disclaimer