Sceptisch

In succesverhaal Colette vertelt Colette dat haar mond open viel van verbazing toen ze in dec 2016 haar vriendin weer eens sprak. Die was maar liefst 20 kg afgevallen!
Enthousiast vertelde haar vriendin over haar persoonlijk voedingsplan en natuurlijk was ze ook supertrots dit mooie resultaat.
“Normaal gesproken ben ik nogal sceptisch over dit soort afval programma’s, maar toen kon ik er niet meer omheen. Dit werkt gewoon. Zelf was ik niet echt veel te zwaar, maar het kostte me veel moeite om op gewicht te blijven. Ik sleep mezelf dan ook 2x per week naar de sportschool om toch niet aan te komen. En daar had ik dus niet zoveel zin meer in…”, vertelt Colette.

Bloedanalyse

In januari 2017 ben ik begonnen bij Leny. Uit de bloedanalyse kwam o.a. naar voren dat ik een tekort had aan vitamine D, daar heb ik vitamine D druppels voor gekregen. Ik vond het heel fijn dat je bloed op allerlei vlakken wordt nagekeken. Toch wel heel belangrijk en je kunt er veel informatie uit krijgen.

Even schrikken

Het was wel even schrikken op het moment dat ik mijn voedingsplan zag, dat was even anders dan ik gewend was: ander eten en andere hoeveelheden. Leny legt alles prima uit en met vragen kun je altijd bij haar terecht. Na de 2 detoxdagen ben ik met mijn persoonlijk voedingsplan aan de slag gegaan.

water

Ik ben heel tevreden als ik de spiegel kijk

Ik ben heel tevreden, in totaal ben ik 7 kg afgevallen, dat is voor mij genoeg. Mijn kleding past weer prima en ik ben heel tevreden als ik de spiegel kijk. Het eten vind ik nog steeds heel lekker. Het is smaakvol en gezond. Het is eigenlijk geen afval programma maar een manier van leven. Af en toe zondigen en dan weer terug naar de basis en zo blijf je op gewicht!

Zonder sporten en zonder honger

Bij het programma van Leny wordt afgeraden om de eerste weken intensief te sporten. “Jippie!”, dacht ik, dat vond ik absoluut niet erg. En nu blijf ik mooi op mijn gewicht…..en dat allemaal zonder sporten en zonder honger te lijden!

Een bijkomend voordeel

Een bijkomend voordeel is dat je huid er echt veel beter uit gaat zien, waarschijnlijk door het water drinken, de gezonde vetten en de vitaminen die je binnen krijgt

Blij met het programma

Ik ben erg blij met mijn programma! Ik zal de rest van mijn leven plezier hebben van mijn persoonlijk voedingsplan, omdat ik nu precies weet welke gezonde voeding goed voor me is! Ik ben supertrots op mijn succesverhaal!

Zoek jij hulp bij gezond leven en gezond afvallen?
Neem dan vrijblijvend contact op met voedingscoach Leny. Met het persoonlijk voedingsplan van Metabolic Balance kun je gezond afslanken, je hormoonbalans herstellen én je krijgt veel meer energie!

* Dit resultaat is persoonsgebonden en kan per persoon verschillend zijn. Kijk voor meer informatie in de disclaimer