Coby wandelt weer volop, gelukkig nu zonder pijnklachten!

“Ik heb niet echt overgewicht”, zei Coby toen ze zich telefonisch aanmeldde voor een gratis intake gesprek, “maar al mijn kleding zit me te strak! Ik merk dat ik nu ik de 70 nader elk jaar wat zwaarder word. Die extra kilo’s zitten me in de weg! Ik krijg last van mijn knieën, van mijn voeten en van mijn rug. Ik wil graag mijn wandelsport blijven doen, dus ik heb behoefte aan een duidelijk voedingsadvies!

wandelen

Nou, dat heb ik gekregen! Mijn Persoonlijk Voedingsplan vertelt me precies wat ik mag eten én hoeveel! De grootste verandering in mijn eetpatroon is het weglaten van brood, aardappels en pasta’s. De eerste dagen was het heel erg wennen, wat moet ik dan eten? Gelukkig had ik al wat tips van Leny gekregen en op haar website staan heel veel gezonde recepten.

Wat ik daarnaast al heel snel merkte, is dat ik veel meer energie heb nu. Ik slaap veel beter en sta ’s morgens uitgerust op. Mijn overtollige kilo’s verdwenen snel en gemakkelijk.

Dat vind ik het fijne aan deze nieuwe manier van eten: ik eet gezond, ik gebruik verse producten. En ik kan ook gemakkelijk buiten de deur eten! Ik weet waar ik op moet letten als ik de menukaart voor mijn neus heb. Ik merk dat ik niet snel weer aankom, bijv als ik op vakantie ben geweest. Weer terug thuis pak ik mijn gezonde ritme weer op en dat bevalt me prima. Ik wandel weer volop, nu weer zonder pijnklachten gelukkig!”

Zoek jij hulp bij gezond afvallen?
Neem dan vrijblijvend contact op met voedingscoach Leny. Met het persoonlijk voedingsplan van Metabolic Balance kun je gezond afslanken, je hormoonbalans herstellen én je krijgt veel meer energie!

* Dit resultaat is persoonsgebonden en kan per persoon verschillend zijn. Kijk voor meer informatie in de disclaimer