Chantal, juli 2014

Chantal, juli 2014

Mijn balans gevonden

Chantal vertelt: “Ik heb mijn balans gevonden: normaal at ik alle snoepgoed van de kids op! Nu kan ik maat houden: ik pak wel maar dan bv 1 pepernootje en niet heel het schaaltje!

De grootste verandering is toch wel dat ik geen of nauwelijks pasta meer eet… Ik dacht dat ga ik missen, maar valt me 100% mee. Nu eet ik het soms 1x per maand maximaal. Ik heb die behoefte niet meer. Ik snoep een stuk minder, bijna niet meer. Voorheen snoepte ik een hele dag door!

Samen fietsen

Begin dit jaar ben ik bij een groep meiden gegaan om te fietsen, al dacht ik: dat kan ik niet! Nu mis ik het fietsen als ik een week niet kan. En ik heb gewoon mijn doel bereikt: van Rucphen naar Willemstad en terug.
Ik pak niet zo snel meer de auto voor bepaalde dingen zoals boodschappen doen. Ik doe lekker alles te voet of op de fiets. Ik merk dat ik ook meer energie heb voor mijn kids.

Geen hypo’s meer

Mijn slaapritme is ook niet meer zo rusteloos. Ik was vaak wakker ’s nachts en werd moe wakker. Nu word ik wakker, denk dat het nacht is en dan is het al ochtend. Wat een rust! En ik heb ook geen suikerdips of hypo’s meer en dat maakt ook dat ik me heerlijk voel!
Chantal, mei 2015

Chantal, mei 2015

Stok achter de deur

De regelmatige consulten bij Leny waren altijd mijn rust-momentje. Terwijl de bodyformer mijn lichaam trainde, kon ik toch lekker mijn rust nemen. En ondertussen beantwoordde Leny alle vragen als ik die had. En die stok achter de deur dat werkt, want ik wilde toch wel elke keer wat kilo’s en centimeters kwijt zijn!

Lekker, makkelijk én gezond eten

Ik ben blij dat ik bij Leny gekozen heb voor het Persoonlijk Voedingsplan. Het is heel motiverend, je eten kun je zo lekker maken als je zelf wilt en het is gemakkelijk te combineren met mijn gezin, ook onderweg en op vakantie! Leny bedankt, het heeft veel veranderd in mijn leven en voor mijn gezondheid.
Zoek jij hulp bij gezond afvallen?
Neem dan vrijblijvend contact op met voedingscoach Leny. Met het persoonlijk voedingsplan van Metabolic Balance kun je gezond afslanken, je hormoonbalans herstellen én je krijgt veel meer energie!
* Dit resultaat is persoonsgebonden en kan per persoon verschillend zijn. Kijk voor meer informatie in de disclaimer