Krachttraining met behulp van de bodyformer

Carlijn komt specifiek voor de krachttraining met de bodyformer: dit is namelijk ook zeer geschikt is voor bestrijding van pijnklachten. Carlijn heeft al enkele jaren de diagnose ‘fibromyalgie’ en ervaart o.a. continu pijn in haar spieren.

Carlijn vertelt: “Ik wil graag de training met de bodyformer doen.  Na de eerste pijn-behandeling tijdens het intake gesprek, was mijn rugpijn bijna volledig verdwenen. Ik merkte dat ik overal in mijn lichaam veel minder pijn had én ik had veel meer energie! Dit is mijn succesverhaal!

krachttraining met de bodyformer

Ik doe nu graag regelmatig een ‘pijn’-behandeling: de training met de bodyformer is absoluut niet pijnlijk omdat Leny de electro-impulsjes precies afstemt op wat ik als prettig ervaar. Ze plaatst de  pads zorgvuldig op mijn pijnlijke spieren, zodat het voelt als een all-over massage. En ondertussen lig ik lekker een half uurtje te relaxen!

Het is erg prettig dat haar praktijk ook ingeschreven staat als ‘alternatieve pijnbestrijder’ bij mijn verzekeraar! Zo kan ik een behoorlijk aantal pijn-behandelingen declareren bij mijn verzekering! Een dubbel succesverhaal ;-))

Zoek je hulp bij pijnbestrijding, gezond leven en gezond afvallen?
Neem dan vrijblijvend contact op met voedingscoach Leny. Met het persoonlijk voedingsplan van Metabolic Balance kun je gezond afslanken, je hormoonbalans herstellen én je krijgt veel meer energie!

* Dit resultaat is persoonsgebonden en kan per persoon verschillend zijn. Kijk voor meer informatie in de disclaimer