Zo weinig energie…

Al een hele poos had ik echt zo weinig energie, vertelt Carlijn. Ik werd ’s morgens moe wakker en had geen puf om op te staan. Dat is absoluut geen prettig gevoel. Daarnaast had ik bijna dagelijks last van mijn darmen, veel buikpijn, een opgeblazen gevoel…

FiguurNatuur

Een vriendin tipte mij om de website van FiguurNatuur eens te lezen en met name het gedeelte over het persoonlijk voedingsplan. Ik werd behoorlijk getriggerd en heb me meteen aangemeld voor een intake gesprek met Leny. Ik was erg benieuwd of ze mij ook zou kunnen helpen, want ik vond zelf dat ik al behoorlijk gezond at…

Verkeerde voeding

Leny luisterde naar mijn klachten en legde me vervolgens heel duidelijk uit dat die klachten heel vaak veroorzaakt worden door ‘verkeerde’  voeding. Wat voor het ene lichaam prima voeding is, kan bij een ander klachten veroorzaken. En die klachten kunnen heel divers zijn: de opgeblazen buik, slecht slapen, gebrek aan energie, acne, migraine, PMS….

avocadodressing

Persoonlijk voedingsplan

Het klonk zo logisch wat ze vertelde én ik had natuurlijk die positieve verhalen van mijn vriendin gehoord, dus heb ik meteen een afspraak gemaakt om ook een persoonlijk voedingsplan te laten samenstellen.
Al binnen een week lag mijn persoonlijk voedingsplan voor me klaar! Leny heeft het plan samen met mij besproken en ik kon aan de slag

10 consulten

Gelukkig hoefde ik het verder niet alleen te doen, want de eerste de beste avond had ik natuurlijk al wat vragen, gelukkig mocht ik haar altijd appen. Elke week sprak ik Leny weer tijdens de 10 consulten die je krijgt om deze nieuwe leefstijl tot een gewoonte te maken. Ze helpt je met je persoonlijke voedingsplan, ze geeft adviezen, ze helpt je goede keuzes te maken en heeft een heleboel lekkere, gezonde recepten!

Resultaat

Ik ben erg tevreden met het resultaat. Ik ben mijn overtollige kilo’s kwijt én mijn klachten zijn zo goed als verdwenen! Door middel van je persoonlijke voedingsplan leer je wat goed is voor jouw lichaam. Hierdoor zit ik veel beter in mijn vel, heb ik veel meer energie en het zorgt in mijn geval voor een betere nachtrust

Carlijn 26 jaar

Zoek jij hulp bij gezond leven en gezond afvallen?
Neem dan vrijblijvend contact op met voedingscoach Leny. Met het persoonlijk voedingsplan van Metabolic Balance kun je gezond afslanken, je hormoonbalans herstellen én je krijgt veel meer energie!

* Dit resultaat is persoonsgebonden en kan per persoon verschillend zijn. Kijk voor meer informatie in de disclaimer