In januari 2015 besloot ik dat het maar eens genoeg moest zijn! Ik had veel last van mijn knie (overgehouden aan een misgelopen ski avontuur) en keek al maanden in de spiegel met het idee….daar moet toch iets aan te veranderen zijn? Maar ondanks zo’n tien Sonja Bakker boeken in de kast en een scala aan fitnessapparatuur in huis, (die, eerlijk is eerlijk, staan te verstoffen) gebeurde er niet zo veel.

paraplu

Totdat ik Leny in mijn vizier kreeg…
Na een gezellig en inspirerend kennismakingsgesprek besloot ik te gaan beginnen met het concept van een persoonlijk voedingsplan in samenwerking met de bodyformer. Op vrijdag nog gezellig uit eten met vriendinnen (hoe origineel) en de week erop twee dagen detoxen met alleen rijst. Pittig maar met de juiste spirit wel vol te houden. Daarna het daadwerkelijke voedingsplan. Op maat gemaakt op mijn bloed- en hormoonwaardes.

Begin februari ben ik gestart met drie maal per dag een afgestemde hoeveelheid eten met de geselecteerde producten uit mijn voedingsplan. Tussendoor…..niets dan water. Niets??? Amai, als ik dat maar vol ga houden! Ook geen koffie meer tussendoor?? Dat ga ik niet redden… en inderdaad, dat was net een stapje te veel. Maar met het drinken van koffie met mate ging het ook gewoon goed. Verbaasd was ik dat ik geen honger had tussendoor en ook de lekkere trek die ik s ’avonds nogal eens had was verdwenen. In de studio stonden wekelijks lekkere recepten om klaar te maken, waar ik met veel plezier gebruik van maakte.
En dan het sporten… gewoon op een bed terwijl je ligt te lezen, worden je buik, billen en bovenbenen getraind. Hoe fijn is dat? Als op mijn lijf geschreven!
En zo kabbelde ik voort, kilo naar kilo verdween. Een paar tussenstops vanwege carnaval en een weekendje weg met vrienden, hebben niets afgedaan aan mijn routine en doorzettingsvermogen. Gewoon daarna de draad weer oppakken. Stop…en door. Zo gemakkelijk als het klinkt, is het ook!

In juni 2015 ben ik 17 kilo lichter en drie maten smaller. Van mijn knie heb ik haast geen last meer en als ik in de spiegel kijk denk ik, dat heb je toch maar eens mooi gedaan meid!

Mijn ‘Succesverhaal’: met dank aan Leny voor de adviezen, de coaching, altijd een vriendelijk woord en de heerlijke recepten, mag ik nu dagelijks met een vrolijke paraplu de straat op want…….het regent complimenten!

Zoek jij hulp bij gezond afvallen?
Neem dan vrijblijvend contact op met voedingscoach Leny. Met het persoonlijk voedingsplan van Metabolic Balance kun je gezond afslanken, je hormoonbalans herstellen én je krijgt veel meer energie!

* Dit resultaat is persoonsgebonden en kan per persoon verschillend zijn. Kijk voor meer informatie in de disclaimer