Ingrediënten:
Eiwitten: 50 gr cashewnoten, 1/8 ltr biogarde
Groenten: 1 witte rettich, 1 teentje knoflook, 1 ui, 1 vleestomaat
Verder: 20 gr roomboter, 1 eetlepel kerriepoeder, 1/2 thl. komijn, 1 thl (gemalen) gember, peper & zout, scheutje ketjap, citroensap, peterselie

Bereiding:
- schil de rettich en rasp hem grof
- kerry, komijn, gember en peper fruiten
- na 1 minuut de gesnipperde knoflook en ui al omscheppend meefruiten en circa 5 minuten bakken
- voeg de rettich, het zout en de ketjap toe en laat dit alles 10 minuten sudderen
- de yoghurt, citroensap en de in stukjes gesneden tomaat en noten door de groente scheppen en even meeverwarmen
- schep alles in een verwarmde schaal en garneer met de fijngehakte peterselie
Let’s get social…