Ingrediënten:  

Eiwitten: 50 gr cashewnoten, 1/8 ltr biogarde

Groenten: 1 witte rettich, 1 teentje knoflook, 1 ui, 1 vleestomaat

Verder: 20 gr roomboter, 1 eetlepel kerriepoeder, 1/2 thl. komijn, 1 thl (gemalen) gember, peper & zout, scheutje ketjap, citroensap, peterselie

Bereiding:

  1. schil de rettich en rasp hem grof
  2. kerry, komijn, gember en peper fruiten
  3. na 1 minuut de gesnipperde knoflook en ui al omscheppend meefruiten en circa 5 minuten bakken
  4. voeg de rettich, het zout en de ketjap toe en laat dit alles 10 minuten sudderen
  5. de yoghurt, citroensap en de in stukjes gesneden tomaat en noten door de groente scheppen en even meeverwarmen
  6. schep alles in een verwarmde schaal en garneer met de fijngehakte peterselie