Deze puntpaprika met geitenroomkaas smaakt zowel koud als warm heerlijk!
Paprika eet je rauw, gebakken, gebakken, gekookt of gegrild. Paprika smaakt heerlijk in de salade, in de wok of in de soep of in een saus. Puntpaprika met geitenroomkaas is lekker als lunch, maar ook een lekkere borrelhap!

Paprika

  • Paprika bevat veel vitamine A, C (vooral de rode!), B1, B2, B6, E
  • Paprika bevat veel vezels
  • Paprika bevat calcium, kalium, magnesium, ijzer en foliumzuur, die zit m.n. in de rode puntpaprika!

Ingrediënten:

Eiwitportie: geiten roomkaas

Groenten: rode puntpaprika, peterselie, bieslook,  1 teen knoflook

Verder: 1 thl olie

geitenroomkaas

Bereiding:

  1. snij de kruiden fijn en vermeng met de geitenkaas
  2. snij de paprika open en haal de pitten en zaadlijsten eruit
  3. smeer de paprika in met wat olie
  4. vul de paprika met het kaasmengsel
  5. zet het 15 min in een voorverwarmde oven op 180 gr
  6. daarna nog 5 min onder de gril

* Ook handig om van te voren klaar te maken, hoef je het alleen nog in de oven te zetten

Deze puntpaprika met geitenroomkaas is lekkere, gezonde voeding én helpt je gezond afvallen.
Zoek jij hulp bij afvallen? Neem dan vrijblijvend contact op met voedingscoach Leny. Met het persoonlijk voedingsplan van Metabolic Balance kun je gezond afslanken, je hormoonbalans herstellen én je krijgt veel meer energie!