Zijn de voorbeeld Metabolic Balance weekmenu’s 1 en 2 je goed bevallen?
Handig ook als bijna voor alle maaltijden de recepten meteen gelinkt zijn!
Het nieuwe Metabolic Balance voorbeeld weekmenu 3 staat voor je klaar!
Deze belangrijke tips gelden ook voor weekmenu 3:
- drink voldoende water verdeeld over de dag:je gewicht delen door 3, dat is ongeveer de maat voor jou.
Voorbeeld: je gewicht is 75 kg: drink dan per dag min. 75:3= 2,5 L - eet 3 maaltijden per dag en neem geen tussendoortjes
- gebruik bij elke maaltijd min 1 eetlepel olie/boter (olijfolie-kokosolie-ghee-lijnzaadolie…)
- eet elke dag 1 appel!
- **onderstaande Metabolic Balance menu voorbeelden zijn voorbeeld menu’s!
- Kies je voor een Persoonlijk Voedingsplan dan worden de maaltijdplanning en de daarbij behorende voedingsmiddelenlijst samengesteld op basis van je persoonlijke gegevens én je bloedwaarden, zodat jouw stofwisseling optimaal gereguleerd wordt. De balans in je lichaam herstelt door middel van gezonde voeding, zodat het resultaat van blijvende aard is!
- Vragen? Meer informatie? Neem gerust contact met me op!
DAG 19:
Ontbijt: mandelade 2 roereieren met 85 gr paprika, champignons en een tomaatje, evt. 1 rogge cracker, een appel toe
Lunch: 120 gr venkel-spinazie salade met 110 gr gerookte makreel, stuk fruit toe
Diner: zelf gemaakte gado – gado
Toetje: fruit naar keuze

yoghurt met fruit en munt
DAG 20:
Ontbijt: 200 ml yoghurt naar keuze met appel, blauwe besjes en verse munt
Lunch: 120 gr Aziatische wokgroenten met taugé en 110 gr kipblokjes, fruit naar keuze
Diner: vissoep met 135 gr mosselen
Toetje: fruit naar keuze
DAG 21:
Ontbijt: smoothie naar keuze (of te wel: restjes opmaken;-)
Lunch: kaassalade (70 gr kaas naar keuze, 120 gr salade naar keuze) met vers fruit
Diner: melanzane lasagne
Toetje: heb je vandaag al je appel gegeten?
DAG 22:
Ontbijt: 200 ml volle yoghurt met gezonde muesli
Lunch: avocado salsa met zonnebloem- en pompoenpitten
Diner: vispakketje met prei en kappertjes
Toetje: fruit naar keuze
DAG 23:
Ontbijt: havermout met gebakken appeltjes
Lunch: linzensalade met cherrytomaatjes en blauwe bessen
Diner: geroosterde kip met citroen
Toetje: je fruitportie zit al in je diner verwerkt 😉

spiegelei
DAG 24:
Ontbijt: zelf knäckebröd bakken met 60 gr kaas en fruit
Lunch: spiegelei met avocado, ui en groene asperges
Diner: courgette pizza met geitenroomkaas
Toetje: fruit naar keuze
DAG 25:
Ontbijt: NIKS! Sla je ontbijt eens over – drink voldoende water en ga lekker bewegen – liefst buiten!
Lunch: aubergine met ricotta en tomatensaus en een stuk fruit
Diner: makreelfilets met ui
Toetje: fruit naar keuze
DAG 26:
Ontbijt: 85 gr avocado met geroosterde pompoen/zonnebloempitten en een appel
Lunch: gyros van oesterzwammen
Diner: ree biefstuk met zuurkool-pastinaak stamppotje
Toetje: fruit naar keuze

fruitijsje
DAG 27:
Ontbijt: anti – age smoothie
Lunch: puntpaprika met (geiten)roomkaas
Diner: kebab spiesjes met vlees en groenten
Toetje: waterijsje met vers fruit
Let’s get social…