Heb je de Metabolic Balance weekmenu voorbeelden uitgeprobeerd?
Hoe is het gegaan? Heb je lekker gegeten? Lukt het om voldoende water te drinken? Heb je meer energie? Ben je afgevallen? Ben je enthousiast geworden?
Mooi, heb ik het nieuwe Metabolic Balance voorbeeld weekmenu 2 voor je klaar!

Deze belangrijke tips gelden ook weekmenu 2:

  • drink voldoende water verdeeld over de dag:je gewicht delen door 3, dat is ongeveer de maat voor jou.
    Voorbeeld: je gewicht is 75 kg: drink dan per dag min. 75:3= 2,5 L
  • eet 3 maaltijden per dag en neem geen tussendoortjes
  • gebruik bij elke maaltijd min 1 eetlepel olie/boter (olijfolie-kokosolie-ghee-lijnzaadolie…)
  • eet elke dag 1 appel!
  • **onderstaande Metabolic Balance menu voorbeelden  zijn voorbeeld menu’s!
  • Kies je voor een Persoonlijk Voedingsplan dan worden de maaltijdplanning en de daarbij behorende voedingsmiddelenlijst samengesteld op basis van je persoonlijke gegevens én je bloedwaarden, zodat jouw stofwisseling optimaal gereguleerd wordt. De balans in je lichaam herstelt door middel van gezonde voeding, zodat het resultaat van blijvende aard is!
  • Vragen? Meer informatie? Neem gerust contact met me op!
bonenschotel

bonenschotel

DAG 10:

Ontbijt: 60 gr hüttenkäse, 85 gr komkommer, 1-2 rogge cracker(s) en fruit
Lunch: 120 gr witlofsalade met 110 gr tonijn (op waterbasis uit blik), gemengd met een gesnipperd uitje en stukjes appel
Diner:   Mexicaanse bonenschotel
Toetje: fruitportie naar keuze

DAG 11:

Ontbijt: hartige muffins met ei en een stuk fruit
Lunch:  avocado salade met kipfilet, mango en noten
Diner:  120 gr biefreepjes in Oosterse saus
Toetje: een appel

yoghurt met fruit

yoghurt met fruit

DAG 12:

Ontbijt: 200 ml Alpro soja yoghurt met 100 gr rood fruit
Lunch: witte bonendip met 120 gr reepjes paprika, komkommer, wortel, bleekselderij…en een stuk fruit  toe
Diner:   spinazie schotel met 2 eieren en ui
Toetje: fruitportie naar keuze

 

DAG 13:

Ontbijt: avocado – ei salade evt. een rogge cracker en een stuk vers fruit
Lunch: kabeljauw salade
Diner:  paddenstoelen soep
Toetje: fruitportie naar keuze

DAG 14:

Ontbijt: havermout met gebakken appeltjes *
Lunch:
   kip – kerrie wrap  , fruit naar keuze
Diner:    boerenkool met kipfilet
Toetje:   fruitportie naar keuze

appeltje eitje

appeltje eitje

DAG 15:

Ontbijt: slimme smoothie
Lunch:  appeltje – eitje pannenkoek
Diner:   champignons gevuld met roomkaas en blauwe bessen
Toetje: fruitportie naar keuze

DAG 16:

Ontbijt: 200 ml volle yoghurt (naar keuze) met vers fruit
Lunch:   120 gr salade watermeloen (170 gr) met 70 gr feta
Diner:     witvis ovenschotel
Toetje:    fruitportie naar keuze

DAG 17:

Ontbijt: 85 gr avocado met 50 gr geroosterde pompoen/zonnebloempitten
Lunch:  hummus met rauwkost reepjes  naar keuze
Diner:   preisoep met gerookte forel
Toetje:  fruitportie naar keuze

piri piri kip

piri piri kip

DAG 18:

Ontbijt: anti – age smoothie
Lunch:  uientaart 
Diner:   kip piri piri  met Portugese salade
Toetje:  fruitportie naar keuze