Deze belangrijke tips gelden ook weekmenu 2:
- drink voldoende water verdeeld over de dag:je gewicht delen door 3, dat is ongeveer de maat voor jou.
Voorbeeld: je gewicht is 75 kg: drink dan per dag min. 75:3= 2,5 L - eet 3 maaltijden per dag en neem geen tussendoortjes
- gebruik bij elke maaltijd min 1 eetlepel olie/boter (olijfolie-kokosolie-ghee-lijnzaadolie…)
- eet elke dag 1 appel!
- **onderstaande Metabolic Balance menu voorbeelden zijn voorbeeld menu’s!
- Kies je voor een Persoonlijk Voedingsplan dan worden de maaltijdplanning en de daarbij behorende voedingsmiddelenlijst samengesteld op basis van je persoonlijke gegevens én je bloedwaarden, zodat jouw stofwisseling optimaal gereguleerd wordt. De balans in je lichaam herstelt door middel van gezonde voeding, zodat het resultaat van blijvende aard is!
- Vragen? Meer informatie? Neem gerust contact met me op!
DAG 10:
Ontbijt: 60 gr hüttenkäse, 85 gr komkommer, 1-2 rogge cracker(s) en fruit
Lunch: 120 gr witlofsalade met 110 gr tonijn (op waterbasis uit blik), gemengd met een gesnipperd uitje en stukjes appel
Diner: Mexicaanse bonenschotel
Toetje: fruitportie naar keuze
DAG 11:
Ontbijt: hartige muffins met ei en een stuk fruit
Lunch: avocado salade met kipfilet, mango en noten
Diner: 120 gr biefreepjes in Oosterse saus
Toetje: een appel
DAG 12:
Ontbijt: 200 ml Alpro soja yoghurt met 100 gr rood fruit
Lunch: witte bonendip met 120 gr reepjes paprika, komkommer, wortel, bleekselderij…en een stuk fruit toe
Diner: spinazie schotel met 2 eieren en ui
Toetje: fruitportie naar keuze
DAG 13:
Ontbijt: avocado – ei salade evt. een rogge cracker en een stuk vers fruit
Lunch: kabeljauw salade
Diner: paddenstoelen soep
Toetje: fruitportie naar keuze
DAG 14:
Ontbijt: havermout met gebakken appeltjes *
Lunch: kip – kerrie wrap , fruit naar keuze
Diner: boerenkool met kipfilet
Toetje: fruitportie naar keuze
DAG 15:
Ontbijt: slimme smoothie
Lunch: appeltje – eitje pannenkoek
Diner: champignons gevuld met roomkaas en blauwe bessen
Toetje: fruitportie naar keuze
DAG 16:
Ontbijt: 200 ml volle yoghurt (naar keuze) met vers fruit
Lunch: 120 gr salade watermeloen (170 gr) met 70 gr feta
Diner: witvis ovenschotel
Toetje: fruitportie naar keuze
DAG 17:
Ontbijt: 85 gr avocado met 50 gr geroosterde pompoen/zonnebloempitten
Lunch: hummus met rauwkost reepjes naar keuze
Diner: preisoep met gerookte forel
Toetje: fruitportie naar keuze
DAG 18:
Ontbijt: anti – age smoothie
Lunch: uientaart
Diner: kip piri piri met Portugese salade
Toetje: fruitportie naar keuze
Let’s get social…