havermout met fruit

Trakteer jezelf op een frisse, gezonde start van de dag: breakfast time! Het zet je darmen aan het werk en geeft je energie om de dag lekker te beginnen.

Happy breakfast!
slanke smoothie

Het liefst start ik mijn dag met dit recept voor een gezonde smoothie. Zeker in de zomer, omdat ik het prettig vind om dan wat lichter te ontbijten. Maar hoe maak je nou de perfecte smoothie?

Smoothie time!

Zalm, makreel, garnaaltjes of ga je toch voor gerookte kip?
What’s on the menu today?
Laat je inspireren met deze recepten voor een gezonde lunch!

Lichte lunch
zalm

Zoek je recepten voor gezonde salades? Alle sla soorten vormen de perfecte basis voor een gezonde salade, varieer met verschillende smaken en kleuren. Voeg gezonde eiwitten toe én evt lekker gezond fruit voor een frisse smaak!

Frisse salades

Zin in een makkelijke, snelle én gezonde maaltijd? Met deze recepten voor gezonde voeding maak je een lekkere, gezonde soep. Heerlijk met veel gezonde groenten! Met bonen, vis of vlees maak je een complecte gezonde maaltijdsoep!

Soep!

Veel tijd, weinig tijd? Zin in iets lekkers? Gezond eten hoeft niet ingewikkeld te zijn! Met deze recepten voor gezonde voeding eet je elke dag lekker en vooral gezond!

Diner time!
Het is nu begin juni, ben nu 2½ maand met fase 2 bezig en er is al ruim 8 kilo af. Voordat ik naar fase 3 ga wil ik er nog 1½ kilo af hebben. Dat gaat me lukken. Er zijn best wel eens sjoemelmomenten, echter daarna volg ik mijn voedingsadviezen weer snel op. Als de laatste kilo’s eraf zijn ga ik over op fase 3 waarin meer andere producten aan je dieet worden toegevoegd. En daarna naar fase 4. Het is een voedingsprogramma voor het leven.

Leny is een vriendelijke gastvrouw, ze begeleidt het Metabolic Balance voedingsprogramma heel deskundig. Ze geeft je adviezen, heeft veel makkelijke recepten op voorraad en is altijd bereid om je vragen te beantwoorden per mail, sms of via de whatsapp.

Ik voel me goed en fit. Het is leuk wanneer je van je omgeving en collega’s complimenten krijgt dat je er goed uit ziet. Daar doen we het toch óók voor.

Jacqueline, Breda
Ik ben heel enthousiast over alle positieve veranderingen. Een collega zei tegen me: “Wilma, Ik zie dat je weer lekker in je vel zit, je hebt weer van die blinkertjes in je ogen!”

Nu 1 jaar verder, schommel tussen de 22 en 24 kilo lichter en kan mijn gewicht en veranderde eetpatroon aardig op peil houden. Ik merk wel dat ik vaker dingen uitprobeer, maar ik kan hierin goed mijn grenzen bewaken. Doe ik te veel buiten mijn eetpatroon dan merk ik dat wel: mijn energie is weg of ik slaap een nacht slecht. Ik heb door deze manier van eten een ander leven gekregen waardoor ik beter in mijn vel zit en dat ook uitstraal naar de buitenwereld. Ik ervaar voor mezelf dat ik meer open sta voor anderen en krijg dat ook terug van mensen. Ook krijg ik nog vaak complimenten over mijn uiterlijk en uitstraling. Kleding kopen is ook weer een feestje omdat alles beter staat, ik heb mijn taille en natuurlijke vormen weer terug! Dit eetplan is een “successtory”! Ik zou willen dat ik dit 10 jaar eerder ontdekt had, maar voor nu geniet ik dagelijks!” Roosendaal 2015

Wilma, Roosendaal
Bij Hanny bleek tijdens een jaarlijkse controle bij haar huisarts dat zowel haar cholesterol- als haar suikerwaardes te hoog waren. Ze stond voor een moeilijke keuze: medicijnen gaan slikken óf haar overgewicht aanpakken. Ze besloot eerst zelf met behulp van een diëtiste te gaan proberen om haar eetgewoonten te verbeteren en haar overgewicht weg te werken.
Hanny, Rucphen
Al een paar jaar bezoek ik regelmatig de praktijk van Leny. De behandeling en haar begeleiding doen me goed. Ik was tevreden met mijn gewicht en vond niet dat er sprake van overgewicht was. Okay, ik paste niet meer in maat 42, maar dat vond ik niet zo erg, tenslotte ben ik ook geen 30 meer. Ik weet de toename van gewicht vooral aan de overgang en de verandering van de hormoonhuishouding. Ik was ook sceptisch, want ik heb in de loop van mijn leven al zoveel diëten gevolgd die allen maar een tijdelijk resultaat gaven, dus ik wilde niet nog verder jojoën. Pas toen bleek dat mijn suiker en cholesterol begonnen te stijgen, voelde ik de noodzaak om naar mijn voedingspatroon te kijken.
Doke, Breda

Gezond afvallen met jouw Persoonlijke Voedingsplan met heerlijke Metabolic Balance recepten!

In jouw Persoonlijke Voedingsplan worden de voedingsmiddelen geselecteerd die jouw verstoorde stofwisseling weer in balans brengen. In alle Metabolic Balance recepten worden normale, gezonde voedingsmiddelen gebruikt zoals vlees, vis, groenten, fruit, crackers.  Die voedingsmiddelen zorgen er voor dat je alle noodzakelijke voedings-  en mineraalstoffen binnenkrijgt en geen tekorten opbouwt!

  • Het Persoonlijk Voedingsplan helpt je gezond afvallen met natuurlijke, gezonde voeding
  • wordt afgestemd op jouw unieke bloed- en gezondheidswaarden
  • herstelt je hormoonbalans en zorgt voor een betere insuline afgifte
  • voorkomt op de lange duur welvaartsziekten als hoge bloeddruk, diabetes type 2 en hart- en vaatziekten
  • is gebaseerd op het afslankprogramma van Metabolic Balance, ontwikkeld door Duitse artsen en voedingswetenschappers
Meld je aan!