Gezonde voeding voor een gezond lichaam

Functioneer je voor je gevoel goed, maar kan het beter?

Heb je last van een opgeblazen gevoel?

Ben je af en toe futloos?

Gaan die laatste kilo’s er maar niet af?

Zit je helemaal niet lekker in je vel?

Dan is een Persoonlijk Voedingsplan de uitkomst voor jou!

Je gaat succesvol de strijd aan met je overgewicht, je merkt dat je huid weer begint te stralen, dat je haar en nagels sterker worden. Je krijgt meer energie en je komt zonder moeite je bed uit en je zit weer lekker in je vel!

Gezonde voeding

Steeds meer mensen houden zich bezig met gezonde voeding. Niet gek natuurlijk, want met gezonde voeding wordt je lichaam een stuk gezonder. Je zult niet alleen een slanker en strakker lichaam krijgen, maar gezonde voeding heeft nog meer positieve bijkomstigheden. Zo kun je sterker haar krijgen, meer energie en kun je lichamelijke klachten voorkomen. Ook te hoge bloeddruk en cholesterolwaarden, diabetes 2 en andere ziektes kun je met gezonde voeding én zonder medicijnen bestrijden. Genoeg redenen om écht gezond te gaan eten!

 

 

Gezonde voeding op maat: je eigen Persoonlijk Voedingsplan

Iedereen zit anders in elkaar, iedereen is uniek! Dat vraag om een heel persoonlijk voedingsplan. Maar gelukkig hoef jij het wiel niet opnieuw uit te vinden: in je eigen Persoonlijk Voedingsplan staat precies WAT en HOEVEEL jij mag eten om je gezondheid te verbeteren met gezonde voeding.

Als voedingscoach deel ik graag mijn kennis en lekkere recepten, zodat jij kunt heel gemakkelijk kunt beginnen met lekker en gezond eten. Houd FiguurNatuur goed in de gaten zodat je geïnspireerd raakt om je levensstijl te veranderen. Als je op zoek bent naar persoonlijke ondersteuning in Breda en omstreken is dat ideaal, je kunt daarvoor terecht bij FiguurNatuur. Woon je niet in de buurt? Geen probleem, want ook via telefoon of Skype kan ik je helpen om van gezonde voeding een gezonde gewoonte te laten worden!

Wil je graag langskomen voor een persoonlijk gesprek? Je bent van harte welkom!