Ben je ook een paar kilootjes aangekomen op vakantie? Meld je aan voor de Gezond Afvallen Challenge van FiguurNatuur!

Heb je ook zo genoten van een welverdiende vakantie? Kreeg je bij terugkomst ook een lichte paniekaanval bij het zien van je gewicht? Ik wel! Elke dag een wijntje, een blokje kaas en een worstje hebben zijn sporen nagelaten. Oopsie +2.3 kilo, die wil ik er zo snel mogelijk weer af hebben! Ga je met mij de uitdaging aan? Meld je aan voor de Gezond Afvallen Challenge! We starten 1 september. Je kunt je aanmelden via het contactformulier op de contactpagina.

Gezond Afvallen Challenge!

Gedurende vijf weken word je meegenomen in de wondere wereld van gezonde voeding. Meer eiwitten, minder koolhydraten, minder suikers? Tijdens deze challenge ontdek je wat voeding met je doet en welke voeding bij jouw lichaam past!

Meld je snel aan, de eerste 15 aanmeldingen krijgen namelijk een setjes mason jar’s cadeau, handig om je smoothie of salade in mee te nemen!

 

Er kan er maar 1 de winnaar zijn!

Het heet niet voor niets een challenge. Ik daag je uit om weer lekker in je vel te zitten en die vakantiekilo’s snel achterwege te laten. Eerst wilde ik diegene belonen die als eerder 10 kilo zou afvallen, maar dat is eigenlijk niet helemaal eerlijk! Degene die dus als eerste 10% van zijn startgewicht is afgevallen ontvangt deze mooie Kilner drinkdispenser cadeau!

 

Kosten

Vaste klanten:

Klanten die nog behandelingen hebben staan of momenteel bezig zijn met het Persoonlijk Voedingsplan nemen gratis deel!

Laat je wel even wegen in de eerste week van september!

Oud klanten:

Laat even een berichtje achter als je mee wilt doen! Dan bepalen we samen op welke manier ik je de beste support kan bieden.

Nieuwe aanmeldingen:

Aan de challenge zijn 5 coachingsgesprekken verbonden. Hiervoor betaal je €99.- (inclusief weekmenu, 5x ½ uur begeleiding, in de studio of via Skype)

Je kunt deze coachingsgesprekken uitbreiden met behandelingen op de Bodyformer of op de Power Andullator; je betaalt dan €290 voor 10 sessies (behandeling + coachingsgesprek).

Ik zou het leuk vinden je in mijn studio te mogen begroeten!

FiguurNatuur, samen naar een gezonde toekomst!

Meld je nu aan en krijg een setje mason jar’s cadeau! (op=op) 

		Aanmelden kan via het contactformulier op de contactpagina!
Ik doe mee!