Ben jij een liefhebber van geitenkaas? Probeer dan zeker eens deze gevulde paprika met geitenkaas, die je lekker verwarmt in de oven! Smullen!!
Ingrediënten:
- zachte geitenkaas
- paprika
- wortel
- olijven
- olijfolie
- knoflook
- peterselie
- tijm
- peper&zout

Bereiding van de gevulde paprika met geitenkaas:
- Smoor de wortelblokjes met een scheut olijfolie, 1 tl zout en 2 tl tijm ongeveer 40 minuten in een pan
- Snijd de paprika’s doormidden, leg ze op een bakplaat, besprenkel ze met olijfolie en een snufje zout en zet ze 30 minuten in de voorverwarmde oven (225 gr)
- Snipper de knoflook en olijven en meng ze met de gesmoorde wortelblokjes
- Vul de paprika’s met dit wortelmengsel en strooi de geitenkaas eroverheen
- De oven terug naar 200 graden, zet de paprika’s 10 minuten terug in de oven
- Serveer de paprika’s met peterselie. Eet smakelijk!
> de gevulde paprika met geitenkaas kun je natuurlijk ook maken met bijvoorbeeld feta!Deze gevulde paprika met geitenkaas is hartstikke gezond en helpt je gezond afvallen.
Zoek jij hulp bij afvallen? Neem dan vrijblijvend contact op met voedingscoach Leny. Met het persoonlijk voedingsplan van Metabolic Balance kun je gezond afslanken, je hormoonbalans herstellen én je krijgt veel meer energie!
Let’s get social…